Gemeente Heemskerk


donderdag, 20 september 2007

Werkzaamheden bestrating plan Waterakkers

HEEMSKERK - Vanaf maandag 24 september 2007 starten in plan Waterakkers werkzaamheden aan de bestrating. Straten worden gedeeltelijk opengebroken en de straatstenen worden vervangen. De huidige straatstenen voldoen namelijk niet aan de daarvoor geldende kwaliteitseisen en op diverse plaatsen zijn de stenen al teveel afgesleten.

Bewoners van plan Waterakkers krijgen een brief in de bus om ze te informeren over de werkzaamheden. Twee dagen voor de aanvang van het werk in hun straat ontvangen de bewoners nog een extra herinnering met het verzoek de auto op de desbetreffende dag vanaf `s morgens 07.00 uur elders te parkeren. Ook kan de garage en/of oprijlaan niet bereikbaar zijn met de auto.

De totale werkzaamheden zullen ongeveer vier weken in beslag nemen voor het gehele plan Waterakkers. Overlast valt niet te vermijden, maar getracht zal worden dit tot een minimum te beperken. Mochten er zich toch problemen voordoen dan kunnen bewoners in eerste instantie contact opnemen met de medewerkers van aannemingsbedrijf Beentjes. Bewoners kunnen voor meer informatie ook terecht bij de heer T. Schoorl, coördinator Beheer en onderhoud van de gemeente, 0251-256777.
---