Gemeente Heerlen

Project van kinderwethouder Soumaya Mehallaoui

Kinderrechtenfeest bij OBS Hoensbroeck West

Op OBS Hoensbroeck West, zit Soumaya Mehallaoui. Zij is de kinderwethouder van Heerlerheide en heeft in haar portefeuille Kinderrechten. Dat leek ons als school een goede gelegenheid om een aantal weken te besteden aan de 'Rechten van het kind'. Dit project start op 24 september in alle groepen van onze school. Per groep wordt er op een eigen manier vorm aan gegeven.

Kinderrechtenfeest

Ter afsluiting van het project is er een kinderrechtenfeest met een tentoonstelling op 12 oktober van 10.30 u. - 12.00 u. Iedereen is welkom om hierbij aanwezig te zijn. De tentoonstelling wordt feestelijk door het kindercollege. Tijdens deze ochtend is er van alles te doen. Er is van alles te koop en ook is er eten en drinken uit verschillende landen. De totale opbrengst is voor Unicef. Dus hoe meer zielen hoe meer vreugde voor ons en vooral voor de kinderen die we steunen.

's Avonds is er voor de kinderen van de OBS Hoensbroeck en vrienden nog een disco ter afsluiting.

Kleurwedstrijd
OBS Hoensbroeck West organiseert tevens een kleurwedstrijd. Kinderen kunnen een kleurplaat te downloaden op www.kidsunited.nl en deze voor 5 oktober sturen naar: OBS Hoensbroeck West
Steenkoolstraat 2
6432 BG Hoensbroek
o.v.v. "kleurwedstrijd kinderrechtenfeest" met vermelding van naam, telefoonnummer, groep en school op de achterkant van de kleurplaat .

De winnaar krijgt telefonisch bericht.

HEERLEN, 21 september 2007

Noot voor de pers. U bent van harte welkom op het Kinderrechtenfeest. Voor meer informatie over ons project "Rechten van het kind' kunt u contact opnemen met:

OBS Hoensbroeck

mevrouw Zakia Mehallaoui

Tel: 045-5234914.

---- --