RTL Group

'RTL Voetbal: KNVB Beker' maandag tot en met donderdag bij RTL 7

Vorig jaar eindigde het toernooi om de KNVB Beker in een spannende finale tussen Ajax en AZ. Inmiddels is de strijd om wat Feyenoord-trainer Bert van Marwijk onlangs omschreef als "de kortste weg naar Europees voetbal én naar een prijs" weer volledig losgebarsten. De tweede speelronde staat volgende week op het programma en 'RTL Voetbal' besteedt hier vier dagen veel aandacht aan:

MAANDAG 24 SEPTEMBER

Jan Joost van Gangelen presenteert een voorbeschouwing op de tweede ronde van het KNVB bekertoernooi. Ook een uitgebreide terugblik op het weekend in de Eredivisie, de Jupiler League en de Spaanse, Duitse en Italiaanse competities.

Uitzending: RTL 7, tussen 22.10 en 23.20 uur.

DINSDAG 25 SEPTEMBER

Live Volendam - Sparta, samenvattingen van alle andere die dag gespeelde wedstrijden en een vooruitblik op de wedstrijden van woensdag met o.a. Feyenoord - Utrecht. Presentatie: Wilfred Genee, analyse: Jan van Halst.

Uitzending: RTL 7, tussen 19.50 en 23.45 uur.

WOENSDAG 26 SEPTEMBER
Live Feyenoord - FC Utrecht, samenvattingen van alle andere die dag gespeelde wedstrijden en een vooruitblik op de wedstrijden van donderdag met o.a. Twente - NEC. Ook beelden van de op woensdag gespeelde wedstrijden in de Italiaanse Serie A (o.a. AC Milan en Internazionale), Spaanse Primera Division (o.a. Real Madrid en FC Barcelona) en de Duitse Bundesliga (o.a. Bayern Munchen en HSV). Presentatie: Jan Joost van Gangelen, analyse: Johan Derksen.

Uitzending: RTL 7, tussen 19.50 en 23.45 uur.

DONDERDAG 27 SEPTEMBER
Live Twente - NEC, samenvattingen van alle andere die dag gespeelde wedstrijden, een terugblik op de gehele tweede speelronde en live vanuit het FC Twente-stadion de loting voor de derde ronde van het toernooi om de KNVB Beker. Presentatie: Wilfred Genee, analyse: Willem van Hanegem.

Uitzending: RTL 7, tussen 19.50 en 23.45 uur.

Op alle dagen doen Barbara Barend en Humberto Tan verslag vanaf de velden, en dat geldt ook voor Jan Joost van Gangelen en Wilfred Genee als ze niet in de studio presenteren.

---

Noot aan de redactie: voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Jaap Paulsen, afdeling Communicatie van RTL Nederland, via tel: 035 6718879 of jaap.paulsen@rtl.nl.