Persberichten Heuvelrug, 10.15 uur

Utrecht, 24-09-2007

Doorrijden na aanrijding

DRIEBERGEN-RIJSENBURG- Op zondagochtend werd een man aangehouden omdat hij was doorgereden na een aanrijding. Even daarvoor was hij op de Langbroekerdijk tegen een aantal bielzen gereden en vervolgens was doorgegeven.Bij deze aanrijding was zijn kenteken achterbleven. De 33-jarige man uit Driebergen werd aangehouden en ingesloten voor verhoor. Hij bleek ook te hebben gedronken en blies 420 ug/l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt voor het doorrijden na aanrijding en het rijden onder invloed.

Meisje beroofd van mobiele telefoon

VEENENDAAL Vrijdag 21 september rukte een man de mobiele telefoon uit de handen van een 13-jarig meisje uit Veenendaal, toen zij om ongeveer 17.00 uur door het winkelcentrum De Corridor liep.

Het meisje liep met een vriendin door het winkelcentrum, toen een man haar van achteren inhaalde en de mobiele telefoon uit haar handen griste. De dief ging er rennend vandoor, het winkelcentrum uit en vervolgens rechtsaf richting het bowlingcentrum. Het meisje ging er nog achteraan en zij zag dat ook twee omstanders achter de dief aan gingen. Helaas konden ze de dief niet aanhouden. De verdachte is een blanke man. Hij heeft een stevig postuur, bruin haar met een matje van achteren. Hij droeg een wit shirt en een lichtblauwe spijkerbroek. De politie is op zoek naar de behulpzame omstanders en roept getuigen op om zich te melden via telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Laatst gewijzigd 24-09-2007 10:18 | © Politie Utrecht