FNV start Power To campagne

24/09/2007 11:11



FNV Vakcentrale



Vanmiddag om 15.00 uur lost de FNV het startschot voor een brede ledenwervingscampagne onder de titel Power to... Dat gebeurt met de onthulling van een Power To- steigerdoek op het gebouw van FNV Vakcentrale in Amsterdam door FNV-voorzitter Agnes Jongerius.

Donderdag 27 september gaat de campagne live met radiospots, de actiewebsite, advertenties in print en communicatie van het gratis nummer 0800-023 1610.

Onder het motto 'Power to the'... bieden alle aangesloten bonden werkend en niet-werkend Nederland een lidmaatschap aan voor zes maanden tegen 25 euro. Zes maanden om eens met elkaar kennis te maken. Zes maanden om te laten zien wat de FNV te bieden heeft.

Power to... is een FNV-brede campagne. Uit onderzoek blijkt dat mensen wel bekend zijn met de FNV, maar meestal onbekend zijn met het feit dat de FNV uit meerdere specifieke bonden bestaat. Ze zijn ook onbekend met de andere activiteiten van de FNV zoals belastinghulp, loopbaanadvies en diverse financiële voordelen van het FNV-lidmaatschap. De campagne zal zich daarop richten.