Ingezonden persbericht


()
Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie

PERSBERICHT

Selectie eliterenners WK Stuttgart bekend

Nieuwegein, 24 september 2007 - De selectie elite mannen voor de wereldkampioenschappen weg in Stuttgart is vandaag door bondscoach Egon van Kessel bekend gemaakt. Hij wachtte met het bekendmaken van de selectie op het verloop van onder andere de Vuelta. De tijdrijders strijden op donderdag 27 september om de prijzen. Op zondag 30 september starten de andere elite renners de wegwedstrijd.

Selectie eliterenners WK weg Stuttgart:
Stef Clement
(tijdrit)
Joost Posthuma
(tijdrit)
Maarten den Bakker
(weg)
Michael Boogerd
(weg)
Laurens ten Dam
(weg)
Thomas Dekker
(weg)
Robert Geesink
(weg)
Karsten Kroon
(weg)
Sebastian Langeveld
(weg)
Koos Moerenhout
(weg)
Bram Tankink
(weg)

Het WK in Stuttgart is het laatste WK voor hét gezicht van het Nederlandse wielrennen van de afgelopen 10 jaar, Michael Boogerd. Zijn laatste mondiale kampioenschap is uitgebreid te volgen op www.rabosport.tv. Het camerateam van de online sportzender volgt de hele Nederlandse ploeg en Boogerd in het bijzonder tijdens dit grootse evenement.

RaboSport.TV is een nieuw sportkanaal dat via www.rabosport.tv te bekijken is. Vrijwel dagelijks staan er nieuwe online videoreportages op deze website over de Rabo wielrenners, hockeyers en ruiters. Sinds de introductie van RaboSport.TV in juli 2007 zijn de video's al meer dan 1.000.000 keer bekeken. Naast de sportieve prestaties is er veel aandacht voor achtergronden en persoonlijk commentaar van de Rabo sporters.
---

Noot voor de redactie: (