Ingezonden persbericht




Persbericht

Exact Software versterkt zijn productportfolio voor internationale markten met Exact Globe release 380

Delft, 24 september 2007 - Exact Holding N.V. (Exact) heeft rellease 380 van zijn ERP product Exact Globe beschikbaar gesteld. Deze release biedt meer dan 250 nieuwe functies op het gebied van lokalisatie, logistiek en productie. Deze release markeert tevens de commerciële beschikbaarheid van Exact Business Analytics en de ondersteuning van Microsoft Vista en Office 2007.

Exact Globe release 380 bevat meer verbeteringen in lokalisatie dan ooit tevoren, waardoor Exact Globe nog beter aansluit bij geografisch gebonden zakelijke processen en wetgevingen. Vooral organisaties die Exact Globe in meerdere landen gebruiken kunnen profiteren van deze verbeterde aansluiting bij lokale wet- en regelgeving.

Exact Business Analytics, gebaseerd op de technologie van de Vanguard Group die in 2005 werd overgenomen, is geïntegreerd met Exact Globe voor de analyse van financiële en verkoopgegevens. Dit maakt cross- en deepselling mogelijk bij bestaande klanten en bovendien vormt een bewijs van Exact's vermogen om technologie te acquireren, deze te integreren in zijn standaard productportfolio en dit wereldwijd aan te bieden. Exact Globe release 380 ondersteunt ook Microsoft Windows Vista en Microsoft Office 2007.

"Met Exact Globe release 380 versterkt Exact Software zijn productportfolio voor internationale markten. De gedane investering in lokalisatie onderstreept onze ambitie om de kracht van Exact Globe verder internationaal te benutten. Samen met de toegevoegde waarde van Exact Business Analytics maakt dit Exact Globe release 380 werkelijk een internationaal product," zegt Marcel van de Sandt, Global Director of Product Management.

/ / / / /

Over Exact Globe

Exact Globe is een Enterprise Resource Planning (ERP) product dat beschikbaar is voor gebruik in meer dan 40 landen. Exact Globe is de administratieve basis die alle zakelijke processen ondersteunt en integreert. Met zijn analyse mogelijkheden biedt deze oplossing actuele informatie, real-time inzicht in de waarde van de onderneming en de garantie dat niets over het hoofd wordt gezien. Zowel de financiële boekhouding als de logistieke systemen en processen zijn direct gekoppeld aan onder andere account management, human resources en productie.

Over Exact Software

Exact Software werd in 1984 opgericht en is een internationaal vooraanstaande producent van zakelijke software oplossingen. Naast traditionele, geïntegreerde oplossingen voor Enterprise Resource Planning (ERP) ontwikkelt zij daaraan gerelateerde oplossingen, zoals Human Resource Management (HRM), Customer Relationship Management (CRM), Project Management, Business Analytics en Elektronische Workflow. Exact heeft zijn hoofdkantoor in Delft en vestigingen in Europa, het Midden-Oosten, Noord-, Midden- en Zuid-Amerika, Azië, Australië en Afrika. Met ongeveer 2600 medewerkers, vestigingen in ruim 40 landen en oplossingen die beschikbaar zijn in 40 talen bedient Exact momenteel klanten in meer dan 125 landen. In 2006 bedroeg de omzet ¤ 242,1 miljoen. Sinds juni 1999 is Exact Holding N.V. genoteerd aan de Eurolist bij Euronext Amsterdam.

Voor meer informatie

Media Relations

Leoni Janssen

Edelman

Tel: +31 (0) 20 3010980

e-Mail: leoni.janssen@edelman.com

Investor relations

Leon Albers

Tel: +31 (0)15 7501218

e-Mail: ir@exactsoftware.com

Exact Holding N.V.

Poortweg 6

2612 PA Delft

Postbus 5066

2600 GB Delft