Politie Rotterdam Rijnmond


* VERBOUWING EN TIJDELIJKE VERHUIZING POLITIEBUREAU ZUIDPLEIN

ROTTERDAM - Begin oktober start de verbouwing en tijdelijke verhuizing van politiebureau Zuidplein. Het politiebureau is dusdanig verouderd dat een ingrijpende verbouwing nodig is om zowel de serviceverlening aan het publiek, als de werkomstandigheden voor de politiemensen te waarborgen. Na de zomer van 2009 zal het nieuwe bureau geopend worden. Tot die tijd kunt u voor vragen, opmerkingen en aangiftes terecht bij het politiebureau Slinge: Slinge 162, Rotterdam. U kunt op politiebureau Slinge terecht op dezelfde tijden als u gewend bent: zeven dagen per week, van 8:00 tot 22:00 uur. Van eenvoudige delicten, zoals bijvoorbeeld fietsendiefstal, kunt u ook aangifte doen via het internet: www.politie-rijnmond.nl. Naast het politiebureau en het internet is de politie telefonisch bereikbaar via 0900-8844 en 112 `Als iedere seconde telt'. Meld Misdaad Anoniem kunt u bereiken op 0800-7000.


* INBREKER AANGEHOUDEN
ROTTERDAM - Politiepersoneel van district Feijenoord-Ridderster hield in de nacht van donderdag op vrijdag een 26-jarige Rotterdammer aan.
De man drong rond kwart voor één een woning aan de Molenvliet binnen. De bewoonster, een 71-jarige vrouw, werd wakker van het breken van glas waarna zij direct de politie belde. De man drong vervolgens de slaapkamer binnen. Hierop pakte de vrouw een stok en sloeg de man op zijn hoofd. Gearriveerd politiepersoneel hield hierop de man aan. Hij is ingesloten voor nader verhoor.