Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Elst, maandag 24 september 2007

NieuwsLink reseller van Virtual Paper in Nederland en Duitsland

Sinds kort is NieuwsLink in Nederland en Duitsland reseller van Virtual Paper. NieuwsLink richt zich daarmee op uitgeverijen en andere bedrijven die gedrukte media online willen publiceren. Virtual Paper zet opgemaakte pagina's één-op-één om in een online tijdschrift, krant, brochure of catalogus. De lezer bladert op het Internet virtueel door de publicatie. Aan de pagina's kunnen bewegend beeld, geluid en hyperlinks worden toegevoegd. Virtual Paper biedt inzicht in het lezersgedrag en stelt uitgevers in staat met adverteerders af te rekenen op basis van de gerealiseerde attentiewaarde of aantallen clicks.

Een publicatie op Virtual Paper is een middel om het bereik te vergroten, inkomsten te genereren en/of kosten mee te besparen. Uitgevers kunnen met Virtual Paper een sterke business case voor hun online publicaties opbouwen. Interessante opties daarvoor zijn onder meer Tell-a-Friend om het bereik te vergroten, een profielmanager voor het verzamelen van lezersgedrag en -voorkeuren, koppelingen met e-mailnieuwsbrieven en rss-feeds, en een winkelwagenfunctie voor het online afrekenen van abonnementen of betaalde content. Door de mogelijkheid om online lezerspanels in te richten en reacties te vragen, is Virtual Paper ook een ideaal instrument om nieuwe titels te testen.

Over Virtual Paper

Virtual Paper is product van Tree Technologies, gevestigd in Montreal Canada. Deze marktleider in IT, Web 2.0 en interactieve media heeft vestigingen in de VS, Groot-Brittannië en Frankrijk. Klanten die op Virtual Paper publiceren, zijn onder meer Le Figaro, Brother, One, Johnson & Johnson en Lamborghini.

Over NieuwsLink

NieuwsLink verzorgt voor bedrijven en organisaties marketingcommunicatie op projectbasis. Van ideevorming tot en met realisatie en resultaatmeting. Optimalisatie van het rendement voor de klant staat daarbij centraal. Door toevoeging van Virtual Paper en samenwerking met Tree Technologies streeft NieuwsLink een intensivering na van diensten die te maken hebben met de ontwikkeling en realisatie van online publicaties.

Voor meer informatie, zie www.virtualpaper.nl en www.nieuwslink.biz

Noot voor de reactie,