Ingezonden persbericht


Radio Veronica laat Nederland zoeken naar tientjes

De tientjesjacht is geopend! Afgelopen weekend heeft Radio Veronica briefjes van tien euro in Nederland in omloop gebracht die veel geld waard zijn. De vinder van één van deze biljetten maakt kans op 1.000 euro of zelfs 10.000 euro. Dit alles onder het motto 'Maak van je tientje 10.000 euro!'.

De notaris van Radio Veronica heeft tien briefjes van tien euro getrokken die 1.000 of 10.000 euro waard zijn. Met deze tientjes zijn de Radio Veronica-DJ's afgelopen weekend undercover het land in gegaan. In de volgende steden hebben zij de tientjes uitgegeven: Utrecht, Lelystad, Assen, Groningen, Heerenveen, Nijmegen, Dordrecht en Tilburg. Vandaag zal in de laatste stad, Haarlem een tientje verschijnen! Op verschillende plekken zijn de felbegeerde tientjes uitgeven. Denk aan plekken als restaurants, snackbars, supermarkten, tijdschriftenkiosken, viskramen, maar ook cd-winkels of cafés. Degene die vanaf nu tientjes in zijn handen krijgt moet het serienummer van zijn tien-eurobiljetten invoeren op www.checkjetientje.nl om mee te doen aan de actie.

Radio Veronica-DJ Bart van Leeuwen maakt vanaf vandaag tot en met 5 oktober iedere werkdag, tijdens 'Goud van Oud' om 10 over 10, bekend of er al een winnend tientje is gevonden. Zodra er een tientje is gevonden, gaat reporter Mario de Pizzaman naar de vinder om te controleren of de persoon in kwestie het winnende tientje nog in zijn bezit heeft. Want alleen dán is je tientje heel veel geld waard.

Als het tientje dat 10.000 euro vertegenwoordigt niet wordt gevonden, dan wordt dit geldbedrag op 5 oktober verloot onder alle serienummers die zijn ingevuld op www.checkjetientje.nl.

Vanaf vandaag komen er filmpjes online te staan van de locaties waar de tientjes zijn uitgegeven. Deze filmpjes zijn te zien op www.checkjetientje.nl.

Goud van Oud
'Goud van Oud' met Bart van Leeuwen is iedere werkdag te horen bij Radio Veronica tussen 09.00 en 13.00 uur.

Radio Veronica
Radio Veronica is met de beste 80's & 90's hits en dj's als Patrick Kicken, Rob van Someren, Ferry Maat, Bart van Leeuwen, Ben Liebrand, Erwin Peters, Peter Teekamp, Colin Banks, DJ Silverius, Silvan Stoet en DJ Sven in heel Nederland via de ether, Digitenne, radioveronica.nl en kabel te ontvangen.

Naarden, 24 september 2007