AutoRai

Intro Accessory Pack voor nieuwe Saab 9-3

(9/24/2007)
Kopers van een nieuwe Saab 9-3 Sport Sedan of 9-3 Sport Estate Linear of Intro Edition kunnen nu kiezen voor een extra luxe uitvoering. Tot en met het einde van dit jaar hebben zij namelijk de mogelijkheid de auto tegen een zeer gereduceerde prijs te voorzien van een aantal comfortverhogende accessoires, zoals een Multimedia Receiver met ingebouwd navigatiesysteem.

Het Intro Accessory Pack is bedoeld voor de uitvoeringen Linear en Intro Edition. De laatste is al voorzien van een uitgebreid pakket accessoires ter aanvulling op de al behoorlijk complete uitrusting van de Linear. De meerprijs van de Intro Edition ten opzichte van de Linear bedraagt 1.700 euro terwijl de waarde van het Intro Edition pakket ruim 4.500 euro bedraagt. Het nu voor de Linear en Intro Edition aangeboden Intro Accessory Pack vertegenwoordigt een waarde van 3.125 euro en wordt aangeboden voor 1.995 euro.

Het Intro Accessory Pack omvat:

* Multimedia Receiver inclusief navigatiesysteem met 6,9-inch beeldscherm met stuurwiel- en losse afstandsbediening en navigatie voor Europa, cd-/mp3-speler en dvd-speler

* TMC-module: Traffic Message Channel voor actieve routebegeleiding
* Bluetooth-telefoon module, geschikt voor de meest voorkomende Bluetooth GSM-toestellen

* Vector-stuurwiel: stevig stuurwiel met ergonomische grip
* Matchromen afwerking: strip op dashboardkastje voor een exclusieve look

* Automatisch dimmende binnenspiegel die het zicht bij fel (zon)licht of hinderlijke koplampverlichting verbetert

Het Intro Accessory Pack is niet onderhevig aan BPM en wordt ook niet meegerekend bij de fiscale bijtelling in geval de auto zakelijk wordt gereden. De dealer bouwt het pakket namelijk achteraf in.