Ingezonden persbericht


Kruidvat lanceert kruidvat college

Nieuw educatief college biedt negen volwaardige online cursussen

Met de lancering van Kruidvat College introduceert Kruidvat een educatief instituut op internet met een volledig en gevarieerd cursusaanbod tegen zeer voordelige prijzen. In samenwerking met uitgeverij Het Spectrum en Company of Books biedt de drogisterijketen negen complete cursussen aan - van Duits, Engels, Frans, Italiaans en Spaans tot Digitale Fotografie, Kunstgeschiedenis, Vaderlandse Geschiedenis en Wijn. De cursussen zijn zowel in de Kruidvat-winkels verkrijgbaar als via internet - www.kruidvatcollege.nl - en kosten slechts 12,99 euro per cursus.

De cursussen van Kruidvat College zijn afgestemd op een gemiddelde duur van drie tot zes maanden. Het lesmateriaal is inhoudelijk ontwikkeld door Het Spectrum en kent wereldwijd ruim vier miljoen gebruikers. De cursussen Digitale Fotografie, Kunstgeschiedenis, Vaderlandse Geschiedenis en Wijn zijn samengesteld in nauwe samenwerking met de redactie van onder meer de Winkler Prins en de Encarta Encyclopedie. De taalcursussen zijn interactief en gebaseerd op geavanceerde technologie, zoals IntelliPlan en IntelliSpeech, en bevatten ruim 10.000 oefeningen voor een accentloze uitspraak, het ontwikkelen van een basiswoordenschat, grammatica en luistervaardigheid. De uitspraak van cursisten wordt gecontroleerd en waar nodig gecorrigeerd. Nadat het niveau van deelnemers is getoetst, kunnen zij kiezen voor vier lesniveaus: beginners, half gevorderden, gevorderden of ver gevorderden. De cursussen worden in de Kruidvat-winkels in de vorm van een DVD aangeboden en zijn ook rechtstreeks via internet ­ www.kruidvatcollege.nl - toegankelijk.

Over A.S. Watson
Kruidvat maakt in de Benelux samen met Trekpleister, ICI PARIS XL en Prijsmepper deel uit van A.S. Watson Health & Beauty Benelux. De A.S. Watson Group (ASW) behoort tot het multinationale conglomeraat Hutchison Whampoa uit Hongkong. Met meer dan 7.800 winkels in 36 landen is ASW 's-werelds grootste health & beauty retailer.

Noot aan de redactie