Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Ton van den Berg benoemd tot Executive Vice President

Sales & Client Management van Atos Origin Nederland

Utrecht, 24 september 2007 - Ton van den Berg is benoemd tot Executive Vice President Sales & Client Management van Atos Origin Nederland. Hij volgt in deze functie Peter 't Jong op, die als Executive Vice President Global Systems Integration een internationale rol krijgt binnen de Atos Origin Group. Van den Berg rapporteert rechtstreeks aan Rob Pols, CEO van Atos Origin Nederland, en wordt lid van het Nederlandse managementteam van het bedrijf.

Ton van den Berg heeft een grote ervaring binnen de IT-dienstverlening en heeft in de afgelopen tien jaar verschillende leidinggevende functies vervuld binnen Atos Origin. Zo gaf hij in zijn laatste functie met succes invulling aan de sector Manufacturing binnen de divisie Sales & Client Management. Ook speelde Van den Berg een cruciale rol bij de succesvolle afronding van verschillende belangrijke uitbestedingstrajecten op het terrein van systeemintegratie, managed operations en consulting.

"Ton heeft een lange staat van dienst binnen Atos Origin en werkt intensief met klanten samen aan het oplossen van technologische vraagstukken. Oplossingen die bijdragen aan het stroomlijnen van processen die binnen ondernemingen spelen en die klanten een competitief voordeel opleveren in de markt of sector waarin zij actief zijn. Ton beschikt over de ervaring en visie om de issues en strategische doelen van klanten te doorgronden en zo de best mogelijke technologische oplossing en een gedegen strategisch advies te kunnen aanbieden. Ik ben er van overtuigd dat hij een uitstekende gesprekspartner zal zijn voor onze klanten", aldus Rob Pols, CEO van Atos Origin Nederland.

###

Over Atos Origin
Atos Origin, een internationale IT-dienstverlener, stelt klanten in staat hun visie om te zetten in resultaten door de toepassing van consulting, systeemintegratie en managed operations. Atos Origin realiseert jaarlijks een omzet van 5,4 miljard euro in veertig landen met een werknemersaantal van ruim 50.000 van wie circa 9.000 in Nederland, waar Atos Origin marktleider is. Atos Origin is de wereldwijde informatie-technologie partner voor de Olympische Spelen en heeft een internationaal klantenbestand. Atos Origin staat genoteerd op de Paris Eurolist Market en opereert onder de namen Atos Origin, Atos Euronext Market Solutions, Atos Worldline en Atos Consulting. Voor meer informatie kunt u de website van Atos Origin raadplegen: www.atosorigin.nl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
José de Vries
+31 6 30 27 26 11
jose.devries@atosorigin.com