Ingezonden persbericht


Persbericht

CIBER Nederland Gold Partner van Alfresco

Eindhoven, 24 september 2007 - Full service IT-dienstverlener CIBER Nederland is benoemd tot Gold Partner van Alfresco Software, de eerste aanbieder van open source enterprise content management (ECM)-oplossingen. Door de samenwerking biedt CIBER zijn klanten volledig schaalbare en beschikbare open source én hybride Alfresco-oplossingen.

Alfresco integreert document management, collaboration, imaging, workflow, records management en web content management in één oplossing. CIBER heeft het afgelopen jaar fors geïnvesteerd in de training en certificering van zijn ECM-consultants met Alfresco. Zij zijn daardoor in staat om open source content- en records management-oplossingen te migreren, implementeren en beheren.

"Op de wereldmarkt is steeds meer ruimte voor leveranciers die in hun kern open standaarden en open source ondersteunen. Op deze markt biedt Alfresco het enige open source ECM-alternatief voor multinationals en grote overheidsorganisaties", zegt Mario Smit, Service Line Manager ECM/Portals binnen CIBER Nederland. "Met deze overeenkomst bieden wij onze klanten het beste op het gebied van open source."

"Gezien de omvangrijke implementatie van de moderne, gestandaardiseerde, schaalbare Alfresco-architectuur in bedrijfskritische applicaties, hebben wij behoefte aan een ervaren partner," aldus Denis Dorval, VP EMEA bij Alfresco Software. "CIBER Nederland heeft een grote ervaring in het leveren van open source-oplossingen. Daarom is CIBER de aangewezen partner voor Alfresco."

(206 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over CIBER Nederland
CIBER is een wereldwijde full service IT dienstverlener die zich specialiseert in het bouwen, integreren en beheren van kritische bedrijfsoplossingen en -systemen. Onze oplossingen worden zowel in maatwerk- als in pakketvorm geleverd. De diensten worden verleend voor alle technologische platforms, besturingssystemen en bestaande infrastructuren.

CIBER (NYSE: CBR) kijkt terug op dertig jaar internationale ervaring met klanten in zowel de overheid als het bedrijfsleven. Met 9000 medewerkers over de hele wereld genereert CIBER een omzet van ongeveer 1 miljard dollar. In Nederland is CIBER inmiddels meer dan 10 jaar actief met ongeveer 375 medewerkers vanuit de vestigingen Eindhoven, Nieuwegein en Den Bosch. CIBER Nederland richt zich op de branches (high-tech) industrie, utilities, overheid, telecom, media, financiële en zakelijke dienstverlening.

Voor meer informatie over CIBER kunt u contact opnemen met: CIBER Nederland
Indra Overmars
Tel: +31 (0)40 232 90 90
E-mail: indra.overmars@ciber.nl

Voor verdere persinformatie, kunt u contact opnemen met: Jelle Zuidema van LEWIS, het IT PR bureau:
Tel: +31 (0)40 235 46 00
Fax: +31 (0)40 235 46 01
E-mail: jellez@lewispr.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com