Ingezonden persbericht


KODAK Scan Station 100 uitgebreid met AutoStore Embedded Client van Notable Solutions, Inc.

Met één druk op de knop uitwisseling met applicaties en document-imaging-systemen

Bunschoten, 24 september 2007 - Eastman Kodak Company heeft zijn innovatieve netwerkscanner, de KODAK Scan Station 100, uitgerust met de AutoStore Embedded Client-software van Notable Solutions, Inc. (NSi). Dankzij de integratie met AutoStore is met één druk op de knop uitwisseling met talloze zakelijke applicaties, databases en systemen voor document-imaging mogelijk.

AutoStore is het Distributed Content Capture Workflow-platform van NSi. Dit platform voorziet klanten van een op regels gebaseerde workflowoplossing voor het vastleggen, verwerken en versturen van content naar een grote variëteit van zakelijke applicaties, databases en systemen voor document-imaging. Voorbeelden zijn Documentum, ApplicationXtender, Alchemy, Microsoft SharePoint, Domino.Doc, Interwoven WorkSite NT (iManage), FileNet, eDocs (Hummingbird), IXOS, Lotus Notes/Domino, OnBase, DB2, Oracle, SQL, LAN Fax, Microsoft Exchange en SMTP Email Sending.

"De extra mogelijkheden die door deze integratie beschikbaar komen, zorgen ervoor dat de Scan Station 100 bij veel meer applicaties nu nog sneller en makkelijker te gebruiken is", zegt Hauke Fast, EAMER Product Marketing Manager, Document Imaging, Graphic Communications Group. "Het is ook een perfect voorbeeld van de toepassingen die wij voor het product voor ogen hadden."

Als een volledige client van AutoStore (een unicum in de branche) maakt de Scan Station 100 optimaal gebruik van de functies voor documentverwerking van AutoStore. Deze functies omvatten OCR, ICR, barcodeherkenning, watermerken en codering, evenals geavanceerde formulierherkenning voor toepassingen als crediteurenbeheer. Bij deze integratie wordt volledig gebruikgemaakt van het platform van AutoStore, inclusief verificatieservices op basis van LDAP, NTLM en Netware eDirectory. Hierdoor wordt het apparaat een integraal onderdeel van de netwerkinfrastructuur en is slechts minimale IT-interventie nodig.

Standaardfuncties van de Scan Station 100:

* Directe integratie met e-mailsystemen, waaronder Microsoft Exchange en Lotus Notes/Domino.
* Functie voor direct faxen via de AutoStore LAN Fax-module.
* Preview van gescande beelden, inclusief opnieuw scannen, rotatie van beelden en meer, zodat een optimale beeldkwaliteit wordt bereikt.
* Handmatig of automatisch indexeren van documenten, waarbij gegevens op basis van externe bronnen, zoals databases, zijn te valideren.
* Volledige aanpassing van de weergave met AutoStore SMARTICKET.

De KODAK Scan Station 100 is via Kodak-kanaalpartners verkrijgbaar. Bovendien zijn er verschillende onderhoudscontracten mogelijk. De ingebouwde scan-client van AutoStore is vanaf nu als keuzemogelijkheid binnen de administratieve gebruikersinterface van de KODAK Scan Station 100 in te zetten.

Via www.nsius.com is een gratis, 30 dagen geldige evaluatieversie van de AutoStore Express-server te downloaden. Resellers die geïnteresseerd zijn in het leveren van aangepaste services voor hun klanten op basis van Scan Station 100, de AutoStore Embedded Scanning Client voor de KODAK Scan Station 100 en de AutoStore-server, kunnen contact opnemen met Kodak via www.kodak.com/go/docimaging of met NSi via www.nsius.com.

###

Over Eastman Kodak Company
Kodak is wereldwijd de grootste pionier op het gebied van beeldverwerking. Met een omzet van 13,3 miljard dollar in 2006 richt Kodak zich op een verdere groei in de digitale verwerking van beelden om mensen te helpen nog beter gebruik te maken van beelden en informatie in hun privéleven en werk. Consumenten gebruiken de producten en services van Kodak voor digitale en traditionele beeldverwerking om hun foto's op elk gewenst moment en vanaf elke gewenste locatie te maken, af te drukken en te delen. Bedrijven kunnen met de oplossingen van Kodak voor prepress, conventionele en digitale afdrukken en digitale documentverwerking effectief met hun klanten over de gehele wereld communiceren. Professionals op het creatieve vlak vertrouwen op de technologie van Kodak om met behulp van stilstaande of bewegende beelden hun boodschap op een unieke manier te verspreiden. En toonaangevende organisaties in de gezondheidszorg gebruiken de innovatieve producten, services en aangepaste werkstroomoplossingen van Kodak om de patiëntenzorg te verbeteren en de efficiency en het delen van informatie binnen en buiten hun onderneming te maximaliseren.

Meer informatie over Kodak (NYSE: EK) is te vinden op www.kodak.com. Meer informatie over de KODAK-document-imaging-scanners is te vinden op http://www.kodak.com/go/documentimaging.

Over Notable Solutions, Inc. (NSi)
Notable Solutions, Inc. (NSi) is een vooraanstaande leverancier van oplossingen voor het digitaliseren van papieren en elektronische content. Deze oplossingen kunnen documenten vastleggen die afkomstig zijn van verschillende bronnen, waaronder MFP's, scanners, digitale kopieermachines of desktopapplicaties, en deze verwerken met geavanceerde functies als OCR en formulierherkenning, en veilig opslaan in zakelijke applicaties en databases. De producten van NSi, die op het bekroonde AutoStore-raamwerk gebaseerd en voorzien zijn van het merk Powered By AutoStore, zijn wereldwijd verkrijgbaar via een netwerk van OEM's en resellers. Voor meer informatie over de producten en services van NSi: www.nsius.com.