Ingezonden persbericht


Amsterdam, 24 september 2007 - Keyprocessor, producent van geïntegreerde security management oplossingen, heeft per 1 augustus René Videler aangesteld als sales executive zorg. René is in deze functie verantwoordelijk voor Keyprocessors klanten in het marktsegment zorg.

René Videler heeft zich als zelfstandig ondernemer de afgelopen jaren beziggehouden met consultancy en veranderingsprocessen binnen de zorg. Binnen Keyprocessor zal hij gaan adviseren over alle mogelijke beveiligingsvraagstukken die spelen binnen zorginstellingen. "Bij Keyprocessor wordt mij de ruimte geboden om in snel ontwikkelende zorgmarkt innovatieve beveiligingsoplossingen aan te bieden", aldus René Videler.

Over Keyprocessor BV

Keyprocessor ontwikkelt sinds 1980 geheel in eigen beheer systemen en producten voor elektronische beveiliging. Het bedrijf is één van de belangrijkste aanbieders op het gebied van geïntegreerde oplossingen voor beveiliging en veiligheid. Keyprocessor onderscheidt zich door haar innovatieve systeemoplossingen en het feit dat de gebruikers van haar systemen gewaarborgd zijn van een professionele installatie tot en met after sales service. Uitgebreide informatie over de organisatie en haar oplossingen vindt u op www.keyprocessor.com

Voor meer informatie of een hoge resolutie foto kunt u contact opnemen met Keyprocessor:

Krista Mallee
PR & Communications

()

Keyprocessor BV
Paasheuvelweg 20
1105 BJ Amsterdam Zuid Oost
The Netherlands

Tel: +31 (0)20 46 20 700
Fax: +31 (0)20 46 20 799
Fax: +31 (0)20 46 20 720 (direct)

E-mail: Krista.Mallee@keyprocessor.com
Info: info@keyprocessor.com
Internet: www.keyprocessor.com