Ingezonden persbericht


www.niksmeervergeten.nl

Een leuke nieuwe dienst voor iedereen beschikbaar en dat 24 uur per dag. Je bedenkt iets, of je hoort iets waarbij je direct bedenkt: dat moet ik niet vergeten! Maar op dat moment heb je natuurlijk geen pen en papier bij de hand. Op het moment dat dit wel zo is ben je het kwijt. Verdorie, wat was het nu ook alweer. Herkenbaar?

OrcaGroup heeft, geïnspireerd op eigen "vergeetmomenten", een oplossing bedacht. Met www.niksmeervergeten.nl kun je, de naam zegt het al, nooit meer iets vergeten. De dienst werkt zeer eenvoudig, is veilig en via je mobiele telefoon altijd toegankelijk. En die mobiele telefoon hebben we tegenwoordig 24 uur per dag bij ons. Je meldt je eerst aan door het versturen van een SMS bericht naar 3553. In dit bericht geef je je e-mailadres op. Direct kun je gebruikmaken van de dienst door 0900-2040803 (10cpm) te bellen en een boodschap in te spreken. Deze boodschap ontvang je vervolgens als mp3 op het opgegeven e-mailadres.

Maar er is meer, deze dienst kun je natuurlijk voor vele andere toepassingen gebruiken waarbij een gesproken boodschap goed overkomt. Een boodschap inspreken die vervolgens binnenkomt bij je collega, die het kan uitwerken. Een notitie inspreken die je toevoegt aan een document. Een notitie voor jezelf om uit te werken. Een gesproken verjaardagsboodschap voor een vriend of vriendin. Een reminder voor een collega. De toepassingsmogelijkheden zijn enorm. Probeer het eens!

Over OrcaGroup
Als full service provider in telecommunicatie, heeft OrcaGroup zich gespecialiseerd in het ontwikkelen, leveren en beheren van diverse communicatieoplossingen waarbij de telefoon centraal staat. OrcaGroup stelt zich ten doel haar expertise optimaal in te zetten voor de wensen van de klant op het gebied van 0800/0900/088 diensten, voice response, SMS diensten, internet, IP telefonie, gespreksopname, call center diensten of een combinatie hiervan. OrcaGroup heeft hiervoor de beschikking over moderne en ruime faciliteiten in Nederland, België en Zwitserland. Specialiteiten van OrcaGroup zijn geïntegreerde maatwerkoplossingen binnen combinaties van verschillende media zoals telefonie, SMS, e-mail en internet. Zie www.orcagroup.com

Meer informatie (