Ingezonden persbericht


Werknemers McAfee lopen Dam tot Damloop voor goede doel

Werknemers en partners van McAfee halen samen ¤ 6.336,00 op voor de Stichting Leukemie.nl

Amsterdam, 24 september 2007 - Tien sportieve medewerkers en relaties van McAfee hebben afgelopen zondag, 23 september, meegedaan aan de 23e editie van de Dam tot Damloop. De dames en heren hebben met hun sportieve prestatie maar liefst ¤ 6.336,00 opgehaald voor de Stichting Leukemie.nl.

De Dam tot Damloop omvat een parcours van 10 Engelse mijl, wat neerkomt op 16 kilometer. De snelste van de groep was Andy Gijsbrechts, die 1 uur en 14 minuten voor deze afstand nodig had.

Vincent Zeebregts, Marketing Manager Benelux bij McAfee en medeinitiatiefnemer van de deelname van McAfee aan de wedstrijd, is erg tevreden over het bedrag dat voor de Leukemie Stichting bij elkaar is gelopen. 'De Leukemie Stichting doet geweldig werk. Zij zetten zich in voor onderzoek naar de oorzaken en nieuwe behandelmethodes van leukemie. Toen wij vernamen dat de Leukemie Stichting zich aan de Dam tot Damloop had verbonden, was voor ons direct duidelijk dat wij voor deze stichting een inspanning wilden leveren.'

Acht partners van McAfee in Nederland, te weten Copaco, De La Montagne Prepress - Offsetdrukkerij, Jeroc2000, Marrket Discovery, Medusoft, PC-Ware, Text 100, Unit4 Agresso en Your Coach, werden benaderd om het team te sponsoren en waren snel bereid om een bijdrage te leveren aan dit bewonderenswaardige initiatief. Daarnaast is geld ingezameld onder de medewerkers van McAfee en heeft McAfee zelf een financiële bijdrage gedaan aan het initiatief.

Het McAfee-team heeft op zondag, direct na de race, de cheque met het opgehaalde bedrag aan Gijs Beukhof van de Stichting Leukemie.nl overhandigd.

Over McAfee, Inc.
McAfee, Inc., met hoofdkantoor in Santa Clara, Californië (V.S.) is marktleider op het gebied van veiligheidstechnologie. McAfee biedt innovatieve en bewezen oplossingen en services die systemen en netwerken wereldwijd beschermen. Met McAfee's ongeëvenaarde expertise op beveiligingsgebied kunnen thuisgebruikers, ondernemingen, (semi)overheidsinstellingen en service providers aanvallen blokkeren, verstoringen vermijden en hun beveiligingsstatus voortdurend bewaken en verbeteren. Meer informatie vindt u op http://www.mcafee.com.