Politie Zeeland


---


W-2889-2007 Inbreker aangehouden
In een bedrijf aan de Oostperkweg in Middelburg is gisteravond om 23.45 uur een 36-jarige Middelburger aangehouden wegens inbraak in datzelfde bedrijf.
Vermoedelijk is de man via het dak naar binnen gekomen. Agenten kregen een melding dat er werd ingebroken in het bedrijf. Toen ze ter plaatse kwamen zagen ze de inbreker binnen in het bedrijf zitten. Hij was wat aan het drinken en zwaaide naar de agenten. De sleutelhouder van het bedrijf is gebeld. Deze heeft de deur geopend en toen kon de Middelburger aangehouden worden. Uit het bedrijf is, behalve het drankje, vooralsnog niets weggenomen. Wel heeft de inbreker schade aan het dak veroorzaakt.

O-2890-2007 Diefstal auto, Poortvliet
In de Zuidstraat in Poortvliet werd in de nacht van zondag op maandag een personenauto gestolen.
Het betreft een grijze Volkswagen Passat Varian met kenteken 59-JT-KH. De waarde is niet bekend.

W-2891-2007 Aanrijding in Aagtekerke
Bij een aanrijding op de kruising Pekelingseweg / Rijsoordselaan in Aagtekerke raakten maandag om 14.00 uur zes personen gewond.
Een 50-jarige Vlissingse bestuurster van een taxibusje reed over de Rijsoordselaan, komende uit de richting van Domburg. Ze wilde op de kruising rechtdoor en verleende geen voorrang aan een van rechts komende 63-jarige automobilist uit Benschop. Bij de aanrijding die volgde raakten zes personen gewond. De automobilist en een 61-jarige passagiere, eveneens uit Benschop. Ook de bestuurster van de taxibus en drie inzittenden uit de gemeente Veere, twee vrouwen en een man, raakten gewond. Van de inzittenden zijn geen leeftijden bekend. Ze zijn allemaal naar het ziekenhuis in Vlissingen gebracht. Over de aard van hun verwondingen is niets bekend.