Gemeente Buren


Inschrijving 45+ Sportdag sluit 1 oktober

Zaterdag 6 oktober vindt vanaf 9.45 uur op sportcentrum Beusichem de 45+ Sportdag plaats. Tijdens deze dag is het mogelijk een fittest te doen en allerlei beweegworkshops te volgen. Doet u niet of niet meer aan sport en zou u eigenlijk wel (weer) willen gaan bewegen? Kom dan naar de 45+ Sportdag. U kunt zich nog aanmelden tot 1 oktober, dus wees er snel bij!

Tijdens de sportdag, speciaal voor 45+-ers uit de gemeente Buren, is er de mogelijkheid om uw fitheid te laten opmeten en kennis te maken met verschillende sporten door middel van workshops. In totaal worden vier verschillende sporten aangeboden, waarvan deelnemers er twee kunnen beoefenen tijdens de sportdag.

Diverse beweegworkshops
De verschillende sporten die deelnemers kunnen beoefenen zijn de volgende sporten:

- Het bekende Nordic Walking: sportief wandelen waarbij gebruik wordt gemaakt van speciaal ontwikkelde wandelstokken;
- Dynamic tennis: dit is een racketsport die wordt gespeeld op een klein formaat tennisveld met een licht racket en zachte foamballen;
- Urban Golf: dit is dé manier om deelnemers kennis te laten maken met de golfsport;

- Pilates: een ideale oefenmethode voor het hele lichaam. Kortom, de 45+ Sportdag biedt een zeer gevarieerd programma voor de deelnemers.

Aanmelden tot 1 oktober a.s.
Lijkt het u leuk om mee te doen aan de 45+ Sportdag? Geef u dan op via de flyer of via het inschrijfformulier op de website: www.gelderland-sport.nl. De kosten voor deelname zijn vijf euro per persoon, inclusief consumptie (exclusief lunch). Elke tiende deelnemer krijgt 10% korting op de deelnamekosten! Het programma start om 9.45 uur en duurt tot 15.30 uur.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hilde van der Velde, sportconsulent van de Gelderse Sport Federatie. U kunt haar bereiken via Hilde.van.der.velde@gelderland-sport.nl of via telefoonnummer 026-354 03 95.