Gemeente Twenterand


Feestweek 'Wij zijn aan zet!' maandag 24 september van start Sportief en cultureel Westerhaar-Vriezenveensewijk

Op maandag 24 september a.s. wordt de feestweek 'Wij zijn aan zet!' gestart bij het gemeentehuis in Vriezenveen. Hier reikt wethouder Becker om 08.00 uur 's ochtends een drietal vlaggen uit aan estafettelopers, die deze vlaggen hardlopend brengen naar Westerhaar met als eindbestemming het Kulturhus. Om 09.00 uur worden de vlaggen bij het Kulturhus gehesen en spreken wethouder Becker en dhr. Netters de aanwezigen toe. Dan is het startsein voor de kinderen om de ballonnen op te laten en is de week officieel geopend.

Een week waarin sport, dans, muziek, theater en culinaire activiteiten centraal staan. Activiteiten voor jong en oud en naast inwoners uit Westerhaar-Vriezenveensewijk zijn ook 'niet inwoners' van harte welkom. Voor een groot deel vinden de activiteiten in het Kulturhus plaats, maar ook op locaties elders en -als de weersomstandigheden dit toelaten- zelfs buiten.

De feestweek wordt aangeboden door de gebruikers van het Kulturhus en financieel mogelijk gemaakt door diverse subsidieverstrekkers en sponsoren.