Gemeente Moerdijk


10-09-2007: Bijeenkomst nieuwe burgemeester

Home > Actueel > Nieuwsberichten > 2007

De gemeenteraad wil bij de opstelling van een profielschets voor de nieuwe burgemeester van Moerdijk ook de mening van het maatschappelijk middenveld en de verenigingen betrekken. In deze profielschets wordt beschreven aan welke kwaliteiten de nieuwe burgemeester moet voldoen.

De burgers zijn uitgenodigd om door het invullen van een vragenlijst aan te geven met welke burgemeester de gemeente Moerdijk het beste gediend is. Aanvullend wil de gemeenteraad graag met vertegenwoordigers uit het maatschappelijk middenveld en van de verenigingen in gesprek komen over de bouwstenen voor de op te stellen profielschets. Samen met de resultaten van de enquête vormen de uitkomsten van dit overleg belangrijke bouwstenen voor deze profielschets.

De door de raad benoemde leden van de vertrouwenscommissie nodigen vertegenwoordigers uit het maatschappelijk middenveld en van de verenigingen van harte uit voor een raadplegende bijeenkomst op maandag 24 september as. om 19.30 uur in de Moerdijkzaal van het gemeentehuis in Zevenbergen.

Er worden voor deze bijeenkomst geen uitnodigingen verstuurd. Deze aankondiging dient als zodanig.
Alle vertegenwoordigers van het maatschappelijk middenveld en van de verenigingen zijn hierbij van harte uitgenodigd.

Kom allen naar het gemeentehuis en praat mee!
Laat deze kans niet ongebruikt voorbij gaan!