Project Gemeente Westland

Informatiebijeenkomst bouwplan Juliahof in Wateringen

Publicatiedatum: 13-09-2007

Op maandag 24 september, aanvang 20.00 uur (zaal open vanaf 19.30 uur), vindt er in het in het gemeentekantoor Wateringen (Dorpskade 1) een informatiebijeenkomst plaats over het Woningbouwplan Juliahof. Naast een algemene presentatie komt ook het vast te stellen bestemmingsplan aan de orde.

In een speciaal hiervoor in het leven geroepen samenwerkingsverband werken de gemeente Westland met Bouwfonds Ontwikkeling BV, Volker Wessels Vastgoed BV, Grondvest Westland BV en de Woningcorporatie Wateringen aan het woningbouwplan Juliahof.
In dit plan, gelegen tussen de Noordweg, de Julialaan, de Kwaklaan en aan de zuidkant grenzend aan de locatie van de St. Jan de Doper kerk, zullen ca. 490 woningen worden gerealiseerd. Dit is inclusief het (deel)plan De Kwak, waar de Woningcorporatie Wateringen in dezelfde planperiode 24 patiowoningen in de huursector zal bouwen. Het project staat bekend onder de naam Juliahof.

Aanmelden
Om organisatorische redenen wil de gemeente graag weten hoeveel mensen er op 24 september zijn te verwachten. Aanmelden per e-mail kan als volgt: jhorst@gemeentewestland.nl of telefonisch: 0174-672509.