Gemeente Schagen

Inschrijven JeugdSportProject

Wat is er nu leuker dan een sport proberen zonder lid te worden van een vereniging? Precies, nòg meer sporten proberen! Maandag 24 september opent de inschrijving voor het JeugdSportProject van Sportservice Schagen. Tot 7 oktober hebben kinderen uit groep 1 t/m 8 de tijd om een keus te maken uit een zeer divers sportaanbod. Na de herfstvakantie gaan de lessen van start.

Kinderen die wonen of op school zitten in Anna Paulowna, Harenkarspel, Niedorp, Schagen, Wieringen, Wieringermeer of Zijpe kunnen ook dit schooljaar weer meedoen met het JeugdSportProject (JSP) van Sportservice Schagen.

Zit je in groep 1 t/m 8 en wil je bij een vereniging met een sport kennismaken? Doe dan mee met het JSP! Voor EUR 5,- per sport mogen kinderen (meestal) vier keer meedoen zonder verdere verplichtingen. De lessen van JSP 1 starten in week 44.

Om mee te doen aan het JSP is inschrijven noodzakelijk. Speciaal voor de inschrijving van het JSP is er een nieuwe website ontwikkeld waar tevens het complete sportaanbod is te vinden. Wat te denken bijvoorbeeld van tafeltennnis, hockey, spaceturnen of snorkelen?! Tot 7 oktober hebben kinderen nog de tijd om te kiezen, hierna is aanmelden voor JSP 1 niet meer mogelijk. Nieuwsgierig? Trek snel je sportschoenen aan en sprint naar www.sportserviceschagen.nl!

Informatie

Alle kinderen uit groep 1 t/m 8 van de basisscholen in de gemeenten Anna Paulowna, Harenkarspel, Niedorp, Schagen, Wieringen, Wieringermeer en Zijpe hebben via school een flyer van het JSP mee naar huis gekregen.

Op deze flyer staan alle gegevens voor het hele schooljaar '07-`08. Geen flyer gekregen? Laat het ons weten!

Op www.sportserviceschagen.nl staat alle informatie over hoe het JSP in zijn werk gaat. Voor meer informatie kunt u van ma t/m do contact opnemen met Marloes Gosman van Sportservice Schagen (0224 - 214 774 of jspschagen@sportserviceschagen.nl).

Jeugdsportproject