Dutch Leather Design lanceert wereldwijde online shop in leer fashion


AMSTERDAM, 20070924 -- Dutch Leather Design is het eerste samenwerkingsverband van Nederlandse ontwerpers in leer. Met tassen, kleding, handschoenen en andere artikelen die men nergens anders ziet. Een steeds wisselende collectie van uitstekende kwaliteit.

Dutch Leather Design, een initiatief van Ines Gloves Europe, is een samenwerking tussen verschillende Nederlandse ontwerpers met Ines Gloves Europe en presenteert creatieve en vindingrijke ontwerpen in leer online.

Voor het eerst zijn exclusieve Nederlandse leren ontwerpen beschikbaar voor het internationale publiek. Het is een verrassende collectie van creatieve ontwerpers van Nederlandse bodem.

Ines van den Born, de initiatiefnemer van Dutch Leather Design: "Deze webshop krijgt dezelfde aandacht en zorgvuldigheid als we bieden bij Gloves Europe; hoge kwaliteit en uitstekende klantenservice. Ontwerpers die ontwerpen in leer maken volgens de meest recente trends hebben nu de gelegenheid om dit wereldwijd in onze internetwinkel te presenteren. Sommigen zijn al bekend en prefereren hun ontwerp anoniem aan te bieden onder het label Dutch Leather Design. Andere ontwerpers presenteren hun collectie onder eigen naam en label."

Het doel is om mode van leer naar een hoger niveau te brengen met respect voor de veelzijdigheid van leer. Van den Born: "Zodoende zijn wij in staat om onze klanten een frisse collectie van alle types van leren ontwerpen van handtassen, lingerie, sieraden, kleding en beddengoed te presenteren."

Vanwege het internationale karakter is de website in de Engelse taal.

Meer informatie:
www.dutchleatherdesign.com
www.gloveseurope.com

Ines van den Born:
info@dutchleatherdesign.com