Nieuw magazine over licht, voor architecten


BAVEL, 20070924 -- Arpalight projektverlichters wil graag de rol van verlichting over het voetlicht brengen. Zowel de rol van verlichting in het interieur, als de toevoeging van licht buiten. Daarnaast wil Arpalight architecten inspiratie bieden en een impuls geven om verlichting mee te nemen in het definitieve ontwerp. Architectuur houdt niet op bij een mooi pand, er is steeds meer behoefte aan een totaalconcept waarbij een doelgerichte beleving wordt gecreëerd. Het magazine sluit aan bij de behoefte aan elementen die de creatie versterken. Verlichting is zo'n element. Om architecten te inspireren, ontwikkelde Lime C in opdracht van Arpalight het magazine Impulse. Dit twintig pagina's tellende blad geeft onder meer zicht op het belang van licht, de nieuwste verlichtingsobjecten en visies van architecten.

Het magazine is hierbij het centrale middelpunt van andere communicatiemiddelen zoals de website en organisatie van diverse events. De Impulse verschijnt tweemaal per jaar. Het blad wordt opgestuurd naar relaties, belangstellenden en meegesealed met het vakblad de Architect (september) en Inside (oktober). De eerste uitgave is uitgekomen met een oplage van 20.500 exemplaren.

Bladconcept, redactionele formule: Astrid Warntjes (lime C). Artdirection en ontwerp: Freddy Vermeulen. Klant: Ed van Rhijn en Nadja Smits (Arpalight).





Ingezonden persbericht