Gemeente Aalburg


Broemdag 2007

broemdag.jpg

Na het succes van voorgaande jaren, organiseren Veilig Verkeer Nederland (VVN) afdeling Altena en de gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem ook in 2007 weer een BROEM-dag. De BROEM-dag is een opfriscursus rijvaardigheid voor mensen van 50 jaar en ouder met een geldig rijbewijs.

Programma BROEM-dag

De opfriscursus duurt een halve dag. U kunt starten om 08.15 uur s morgens of 13.15 uur s middags. Het programma bestaat uit verschillende onderdelen. U krijgt informatie over de verkeersregels en u doet mee aan een theorietest. Verder kunt u een rit maken in een rijsimulator en krijgt u een gehoor- en ogentest. Ook maakt u in uw eigen auto een rijvaardigheidsrit van ongeveer 40 minuten onder begeleiding van een speciaal hiervoor opgeleide rij-instructeur, die u daarna adviezen geeft over uw rijstijl. Aan het einde van de cursus krijgt u een bewijs van deelname en een naslagboekje. De verschillende testen dienen uitsluitend als advies over uw rijvaardigheid en hebben dus geen enkele invloed op de geldigheid van uw rijbewijs!

Wanneer en waar

De BROEM-dag wordt gehouden op dinsdag 25 september 2007 in multifunctioneel centrum dAlburcht, Perzikstraat 14a in Wijk en Aalburg.

Aanmelden

Als u mee wilt doen, kunt u zich aanmelden bij Wim van der Kolk van VVN afdeling Altena. U kunt voor uw aanmelding op onderstaande link klikken om het aanmeldingsformulier te downloaden.

Deelname aan de BROEM-dag kost 15,00 per persoon. Wilt u dit bedrag overmaken naar bankrekening 34.15.16.392, ten name van VVN afd. Altena, onder vermelding van BROEM-dag 2007.

Er zijn in totaal 60 plaatsen beschikbaar en er zijn al verschillende inschrijvingen binnengekomen. Wees er dus snel bij!

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Wim van der Kolk. Zijn telefoonnummer is (0416) 351805.