Gemeente Reimerswaal


Ladiesnight!

Geplaatst op: 10-09-2007

Dinsdagavond 25 september a.s. wordt er in de sporthal van Kruiningen voor alle meiden van 12 tot 20 jaar een `ladiesnight' gehouden! Deze speciale meidenavond begint om 19.00 uur en duurt tot 22.00 uur. De toegang is gratis.

Er zijn allerlei leuke dingen te doen en te zien, zoals workshops sieraden maken, visagie, nailart en hairstyling. Maar ook voor de sportieve dames is er genoeg te doen. Door Janvier Dancemasters worden er streetdance, breakdance, jumpstyle en hiphop workshops gegeven. Tijdens je volgende avondje uit dans jij dus de sterren van de hemel!

Door de gym - en turnvereniging VZOS uit Yerseke zal er een turnworkshop gegeven worden met ondere andere veel trampoline springen. Tenslotte zal ook badmintonvereniging Rillandia Smashers de avond opvrolijken met partijtjes badminton! Tijdens deze avond zijn er diverse begeleiders, van de verenigingen en de gemeente, aanwezig.

Voor de meiden die niet uit Kruiningen komen kan vervoer geregeld worden, bel dan voor vrijdag 21 september a.s. naar Jordan van Langevelde, telefoonnummer (0113) 395 371. Voor andere vragen en/of informatie, kun je hier ook terecht.