Senternovem


12-09-2007 | Voorlichtingsbijeenkomst 25 september 2007 Tankstations Alternatieve Brandstoffen

Op 25 september vindt de voorlichtingsbijeenkomst van het subsidieprogramma Tankstations Alternatieve Brandstoffen plaats in het Ecodrome te Zwolle. Dit programma is onderdeel van het programma CO2-reductie Personenvervoer.

Het programma Tankstations Alternatieve Brandstoffen beoogt een landelijk dekkend netwerk te realiseren van openbare vulpunten met alternatieve brandstoffen zoals aardgas, biogas en ethanol. De regeling beschikt over een budget van bijna 2 miljoen euro en wordt dit jaar (2007) nog uitgevoerd. De bijeenkomst is bedoeld voor ondernemers en/of investeerders in de tankstationsbranche. Ook voor regonale of lokale overheden die gebruik van alternatieve brandstoffen willen stimuleren is de bijeenkomst interssant.

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomst wordt meer informatie gegeven over het subsidieprogramma en de criteria waaraan een projectvoorstel moet voldoen. Ook wordt het beleid achter de subsidieregelingdoor het ministerie toegelicht. Daarnaast wordt de ontwikkeling van de markt voor tankstations met alternatieve brandstoffen in binnen- en buitenland gepresenteerd. Verder is het mogelijk een projectvoorstel te bespreken met een SenterNovem adviseur.

Het programma en het aanmeldingsformulier kunt u onderaan deze pagina downloaden.

Belangstellenden kunnen meer informatie krijgen via e-mailadres co2@senternovem.nl, of door telefonisch contact op te nemen, telefoonnummer 038 455 3368.

Tankstations Alternatieve Brandstoffen is een opdracht van het ministerie van V&W