Provincie Limburg

Persberichten

College van Gedeputeerde Staten bezoekt Academisch Ziekenhuis Maastricht
Dinsdag 25 september bezoekt het college van Gedeputeerde Staten het academisch ziekenhuis Maastricht. Het college van GS vergadert in deze coalitieperiode vaker op locatie, als onderdeel van werkbezoeken.

Nadat in de ochtend het college regulier heeft vergaderd vindt om 13.00 uur een presentatie plaats van de heer drs. G. Peeters, voorzitter Raad van Bestuur. Tijdens deze presentatie wordt het college bijgepraat over stategie, organisatie, allianties en (internationale) samenwerkingsverbanden van het azM. Vervolgens brengt het college om 15.00 uur een bezoek aan de afdeling Radiologie onder leiding van prof. Dr. J. van Engelshoven. Aansluitend volgt om 16.00 uur een presentatie van het Cardiovascular Center of Reference / CARIM door Prof. Dr. M. Jacobs en Prof. Dr. M. Daemen.

Het academisch ziekenhuis vormt een belangrijke partner in de ontwikkeling van Limburg tot innovatieve kennisregio. Uitbouw van de huidige, hoogwaardige klinische infrastructuur tot innovatieve topzorg is het motto van Innoveren in Limburg. Samen met de Universiteit Limburg participeert het azM in de Versnellingsagenda.

24-9-2007 11:13