Opsporing Verzocht Elke dinsdag, 21.50 uur op Ned. 1.
Herhaling: woensdag, 13.20 uur op Ned. 2.

Zaken dinsdag 25 september

* Amersfoort: Verkrachting

* Lunteren: Gewapende overval

* Nijmegen: Gevonden golfspullen

* Leimuiden: Woninginbraak

* Vuren: Gewapende overval

* Tilburg: Gewapende overval

* Resultaten uitzending 18 september en eventueel opgeloste zaken

Amersfoort: Verkrachting
In de nacht van dinsdag 29 op woensdag 30 mei 2007 wordt in Amersfoort een 18-jarig meisje verkracht. Van de dader is een zeer herkenbare compositietekening gemaakt.

Lunteren: Gewapende overval
Zaterdagnacht 9 juni 2007 is een echtpaar in hun huis in Lunteren (gem. Ede) overvallen door drie gewapende en gemaskerde mannen. De daders nemen 2 uiterst exclusieve horloges mee. Het mannelijke slachtoffer weet de bivakmuts van één van de overvallers af te trekken, deze dader valt tijdens zijn vlucht ook hard op zijn rug op een stenen trap. Vuren: Gewapende overval
Maandag 2 juli 2007 wordt in het Gelderse Vuren een McDonalds overvallen. De overvallers hebben waarschijnlijk al lang van tevoren op het dak gewacht op de eerste medewerkster en komen dan letterlijk uit de lucht vallen. De daders staan op bewakingsbeelden, waarbij onder andere een rode onderbroek te zien is. Tilburg: Gewapende overval
Zaterdagochtend 4 augustus wordt in Tilburg het gezin van een goudsmid door 4 daders overvallen. De 2 kinderen moeten toekijken hoe hun ouders mishandeld worden. Waarschijnlijk komende daders uit de buurt want ze weten opvallend snel te verdwijnen.

Nijmegen: Gevonden golfspullen
Er liggen golfspullen te wachten tot ze worden opgehaald door de rechtmatige eigena(a)r(en) en de politie weet niet wie dat is (zijn). De spullen zijn aangetroffen bij een opgerolde inbrekersgroep.

Leimuiden: Inbraak woning
Op dinsdag 10 juli 2007 zijn er in een woning in Leimuiden erfstukken en juwelen gestolen met een grote emotionele waarde. Ook een bankpas wordt gestolen en er zijn bewakingsbeelden van degene die daarmee probeert te pinnen.