Persbericht Binnensticht, 09.15 uur

Utrecht, 25-09-2007

Vrouw geslagen (vervolg persbericht 18.09.2007)

BUNNIK- Op zondagochtend 16 september 2007 werd een vrouw lastig gevallen door een onbekend persoon.

Omstreeks 07.45 uur fietste een 28-jarige vrouw uit Zeist over de Vossegatsedijk in Bunnik. Plotseling werd zij vastgepakt door een nog onbekende man en werd geslagen en meegetrokken.

De vrouw begon te schreeuwen en beet de man heel hard in zijn vinger.

Hij vluchtte vervolgens te voet via een bruggetje het naastgelegen bosperceel in. Eerder was hij in het bezit van een fiets. Mogelijk dat deze in het bos stond.

Het slachtoffer werd opgevangen en van haar werd een aangifte opgenomen. Van de man was DNA materiaal achtergebleven en dit is door het NFI onderzocht.

Hier kwam geen identiteit uit van de verdachte. Tevens werd het materiaal met andere onopgeloste zaken vergeleken. Ook daar kwam geen DNA match uit voort.

De politie heeft afgelopen zondag een passanten onderzoek gehouden om meer informatie te verkrijgen.

Het gaat om een blanke man, stevig postuur, eind 30 begin 40 jaar oud, ongeveer 1.80 lang, donkerblond haar gedragen in stekels van ongeveer 4 cm en Nederlandse spraak.

De man maakte een onverzorgde indruk.

Hij droeg een donkerblauwe spijkerbroek, droeg een kort jack beige/grijs van kleur en droeg werkschoenen met veters.

De fiets waarop de man zat was van een oud model, onbekend of het een dames of herenfiets is, de fiets maakte een slepend geluid alsof er iets tegenaan liep.

Doordat de vrouw hard in een vinger van de man had gebeten is hij hierdoor vermoedelijk gewond geraakt wat de dagen hierna nog goed te zien kan zijn geweest.

De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt getuigen te reageren via 0900-8844, district Binnensticht.

Koperdieven aangehouden

HUIS TER HEIDE Op een dak van een gebouw aan de Handelsweg heeft de politie drie verdachten van koprdiefstal aangehouden. Omstreeks 01.30 uur kreeg de politie melding van een beveiligingsbedrijf dat er drie mannen op een dak liepen. Agenten kwamen ter plaatse, zette het gebouw af om ontsnapping te voorkomen en kon zo de drie mannen uit Zeist, van 19, 37 en 38 jaar oud, aanhouden. Op het dak lagen tientallen meters losgeknipte koperen draden en gereedschap. De mannen zijn ingesloten voor verhoor.

Laatst gewijzigd 25-09-2007 9:19 | © Politie Utrecht