Ingezonden persbericht


Reeds 10.000 tientjes geregistreerd

Binnen één dag zijn er meer dan 10.000 tientjes geregistreerd op checkjetientje.nl. Op deze website kunnen Radio Veronica-luisteraars hun tien-eurobiljetten registreren om mee te doen aan de actie 'Maak van je tientje 10.000 euro'. Hiermee maken zij kans op één van de tientjes die 1.000 of 10.000 euro waard zijn.

Gisteren is de actie 'Maak van je tientje 10.000 euro' gestart bij Radio Veronica. Tot en met vrijdag 5 oktober maken Radio Veronica-luisteraars kans op 1.000 of 10.000 euro, als zij één van de tien tientjes vinden die door de Radio Veronica-DJ's in heel Nederland zijn uitgezet. Hiervoor moeten zij op checkjetientje.nl de serienummers van hun tien-eurobiljetten invoeren. Iedere dag om 10 over 10 maakt DJ Bart van Leeuwen tijdens 'Goud van Oud' bekend of er een winnend tientje gevonden is. Filmpjes met aanwijzing
Tijdens het uitgeven van het tien-eurobiljetten zijn er filmpjes gemaakt. Deze filmpjes zijn te bekijken op checkjetientje.nl. Hierdoor kan men makkelijker te weten komen waar het tientje zich kan bevinden.

Goud van Oud
'Goud van Oud' met Bart van Leeuwen is iedere werkdag te horen bij Radio Veronica tussen 09.00 en 13.00 uur.

Radio Veronica
Radio Veronica is met de beste 80's & 90's hits en dj's als Patrick Kicken, Rob van Someren, Ferry Maat, Bart van Leeuwen, Ben Liebrand, Erwin Peters, Peter Teekamp, Colin Banks, DJ Silverius, Silvan Stoet en DJ Sven in heel Nederland via de ether, Digitenne, radioveronica.nl en kabel te ontvangen.

Naarden, 25 september 2007