Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Tilburg 25/09

TILBURG, 25 september 2007

Dode man blijkt natuurlijk te zijn overleden

TILBURG De politie stelde vanmorgen rond in de Groen van Pinkstererstraat een onderzoek in nadat buurtbewoners op straat het stoffelijk overschot hadden aangetroffen van een 49 jarige Tilburger. Het onderzoek wijst uit dat de man op een natuurlijke manier is overleden.

Vanmorgen rond 07.00 uur ontving de gemeenschappelijke meldkamer de melding dat buurtbewoners is de Groen van Pinstererstraat op straat een man liggend hadden aangetroffen. De hulpdiensten spoedden zich ter plaatse en troffen voor de woning van nummer 5 het ontzielde lichaam aan van de Tilburger. Omdat de doodsoorzaak niet duidelijk was startte de politie een uitgebreid onderzoek. De directe omgeving werd afgezet met zwarte schermen waarna de technische recherche een sporenonderzoek en de tactische rechercheurs een buurtonderzoek instelden. Het onderzoek wees uit dat de man een natuurlijke dood is overleden.

Politie arresteert man voor huiselijk geweld

TILBURG De politie heeft gisterochtend op het politiebureau aan de Ringbaan West een 29 jarige Tilburger aangehouden. De man wordt ervan verdacht zijn 29 jarige vrouw gedurende vier jaar te hebben mishandeld en bedreigd. Het slachtoffer informeerde de politie en deed aangifte. Nadat de man zich op uitnodiging aan het politiebureau meldde werd hij, met toestemming van de officier van justitie, buiten heterdaad aangehouden. De verdachte is op het bureau in verzekering gesteld. De politie onderzoekt de zaak.

Bromfietser gewond bij verkeersongeval

TILBURG bij een verkeersongeval gisterochtend op de kruising Haendellaan met het Haendelpad raakte een 24 jarige
bromfietsbestuurder, afkomstig uit Tilburg gewond. De man is met buikklachten overgebracht naar het Twee Steden Ziekenhuis vestiging Tilburg.

Een 43 jarige Tilburgse automobilist reed over de Haendellaan. Op de kruising met het Haendelpad verleende hij geen voorrang aan de voor hem van links komende bromfietser. Tussen beiden ontstond een aanrijding waarbij de bromfietser op de grond viel.

Tilburgers aangehouden voor openstaande vonnissen

TILBURG De politie heeft gisteravond rond 21.30 uur op de Gasthuisring Twee Tilburgers van 26 en 29 jaar aangehouden. Tijdens controle bleek dat het tweetal enkele vonnissen uit had staan. De 26 jarige Tilburger had een vonnis van 20 dagen en de 29 jarige man een vonnis van 8 dagen. Beiden werden overgebracht en ingesloten.

Auteur: Desiree Brabers