KPN NV

Den Haag, 25-09-2007

PC problemen nu ook in regio Amersfoort snel opgelost met KPN ExperTeam
Opeens een zwart scherm, een losgeslagen cursor in beeld of een PC die niet meer uit wil. Het zijn problemen die PC-gebruikers ondervinden. Sinds maart dit jaar is KPN in de regio Haaglanden begonnen met een pilot van het KPN ExperTeam. Na een succesvol verloop van deze pilot is in de regio Amersfoort deze service ook beschikbaar. In het team zitten ICT-specialisten die bij klanten thuis, binnen vierentwintig uur, uiteenlopende problemen oplossen aan computers, tv, digitale camera, internet, modem en software. De experts zijn zorgvuldig geselecteerde franchisenemers van de KPN ExperTeam-formule. KPN ExperTeam streeft naar een landelijke dekking in de eerste helft van 2008.

Een PC is voor de meeste Nederlanders een onmisbaar element in het dagelijkse leven. Uit recent onderzoek blijkt dat het ontvangen van spam en traagheid van de PC, als de meest voorkomende problemen worden genoemd. Op de tweede en derde plaats volgen negatieve ervaringen met een draadloos netwerk en problemen met de beveiliging van de PC. Als er PC-problemen worden ervaren, willen gebruikers dat ze zo snel mogelijk worden opgelost. Een kwart van de respondenten vindt het aanleggen en installeren van een draadloos netwerk een lastige taak waarbij hulp van een specialist gewenst is.

Een bezoek van KPN ExperTeam kost EUR 12,50 per kwartier. Klanten die een expert willen boeken, bellen 0800-0471 (gratis) om een afspraak te maken (ook op zaterdag). De experts zijn 6 dagen per week, zowel overdag als 's avonds beschikbaar op een tijdstip dat de klant bepaalt. Zonder voorrijkosten en `no cure no pay'. Bij een bezoek op dezelfde werkdag of op zaterdag betaalt de klant een toeslag van EUR5,- per kwartier. KPN ExperTeam is op dit moment al werkzaam in de regio Haaglanden. Vanaf vandaag komen hier de volgende plaatsen bij: Laren, Blaricum, Huizen, Naarden, Bussum, Baarn, Soest, Bunschoten, Eemnes, Hilversum, Nijkerk, Putten, Ermelo, Harderwijk, Amersfoort, Utrechtse Heuvelrug, Woudenberg, Leusden en Ede.

Kijk