Speurders.nl samen met PayDutch genomineerd voor TechnoPartner Award

25/09/2007 11:41



Speurders.nl



PERSBERICHT

Amsterdam, 25 september 2007

Speurders.nl samen met PayDutch genomineerd voor TechnoPartner Award Duo behoort nu al bij de beste 10 geplaatsten en is hiermee zeker van finaleplaats

Speurders.nl is als launching customer samen met haar technische partner PayDutch genomineerd voor de TechnoPartner Award 2007. Een Award voor het meest succesvolle duo van Technostarter en Launching Customer. De jury van de TechnoPartner Award heeft uit 23 uitzendingen het duo Speurders.nl en PayDutch bij de beste 10 finalisten geplaatst.

Veilig handelen
'Veilig kopen via het internet' staat centraal bij het duo Speurders.nl en PayDutch. Mensen zijn vaak huiverig om iets via internet te kopen, omdat ze dat niet vertrouwen. PayDutch gaat dit tegen met een slim alternatief voor de gebruikelijke, maar minder effectieve, kopersregistratie. PayDutch werkt snel, eenvoudig en veilig De koper betaalt niet direct aan de verkoper maar eerst aan PayDutch. Pas als de verkoper het product heeft geleverd en de koper heeft aangegeven dat de spullen goed ontvangen zijn, wordt de verkoper betaald.

Betrouwbaarheid
Hiermee hebben wij een systeem ontwikkeld waarbij kopers en verkopers 100% veilig met elkaar kunnen handelen, aldus Business Unit Manager Leon Kramer van Speurders.nl. Directeur Mark Roelofsen van PayDutch is tevreden met het resultaat tot nu toe. "We blijven verbeteren en optimaliseren om het de gebruikers nog makkelijker te maken."

Award
Technopartner wil met de award de aandacht vestigen op de rol en het belang van Launching Customers. Het is een gezamenlijk initiatief van het ministerie van Economische Zaken en het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. De finale is op 26 september 2007. Het winnende duo ontvangt uit handen van Minister van Economische Zaken - Maria van der Hoeven - de gezamenlijke geldprijs van 25.000 euro.

Over Speurders.nl
Speurders.nl is in augustus 2004 gestart en richt zich op de online koop en verkoop van goederen door particulieren. In december 2005 riep online onderzoeksbureau Multiscope Speurders.nl uit tot de beste Nederlandse site-introductie ooit. Speurders.nl staat momenteel consequent in de Multiscope top 10 van best bezochte sites. In mei 2006 won Speurders.nl de belangrijkste marketingprijs van Nederland: de gouden Effie. Gemiddeld worden er zo'n 1 miljoen advertenties per maand ingebracht. Dit komt neer op ca. 35.000 advertenties per dag. Speurders.nl streeft ernaar toonaangevend in de branche te zijn op het gebied van veiligheid en gebruikersgemak. Speurders.nl is een onderdeel van Telegraaf Media Groep.

Over PayDutch / Fortis Venturing BV
PayDutch is een dienst die als onafhankelijke derde partij optreed bij handelstransacties via internet, om daarmee financiële bescherming te bieden aan kopers en verkopers. Fortis Venturing BV heeft een minderheidbelang genomen in PayDutch. Fortis ziet in PayDutch de laagdrempelige tegenhanger van Fortis Escrow Service, die in het hoger marktsegment transactieservices aanbiedt. PayDutch ziet op haar beurt in Fortis een solide partner die de Europese aspiraties kan helpen verwezenlijken.





http://www.speurders.nl