Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

|     |Zutphen - Diefstal portemonnee                            |
Vrijdagmiddag 21 september 2007 even na 14.45 uur heeft een nog onbekende dader bij een winkel aan de Jan Vermeerstraat in Zutphen een portemonnee uit een tas gestolen.

Een 28-jarige vrouw uit Zutphen was boodschappen aan het doen in de winkel. Toen ze haar boodschappen wilde afrekenen, ontdekte ze dat haar portemonnee zojuist was weggenomen. De portemonnee zat in een tas die aan haar karretje hing. Aangezien het erg druk was bij de kassa hoopt de politie dat iemand mogelijk iets gezien heeft die middag. Getuigen kunnen bellen met nummer 0900-8844.

|     |Eefde - Diefstal navigatie, verdachten aangehouden        |
De politie heeft maandagnacht 25 september 2007 omstreeks 03.15 uur vier verdachten aangehouden op verdenking van diefstal van navigatiesystemen. Zij zijn voor verhoor ingesloten.

De politie kreeg een melding van een auto-inbraak aan de Vullershof waarbij een navigatiesysteem was weggenomen. Naar aanleiding van het opgegeven signalement trof de politie enige tijd later een 20-jarige man uit Deventer op de Deventerweg aan. Hij had een plastic tas bij zich met daarin een navigatiesysteem en houders. De politie heeft hem aangehouden op verdenking van diefstal en meegenomen naar het bureau voor verhoor.

Tijdens het onderzoek bleek dat er nog drie personen bij de diefstal betrokken waren. Na onderzoek trof de politie een 19-jarige en een 25-jarige man beiden uit Deventer aan op het station in Zutphen. De mannen waren in het bezit van inbrekersgereedschap en verklaarden na aanhouding inderdaad op pad te zijn om navigatiesystemen te stelen. Ook een 19-jarige veelpleger uit Deventer is die nacht aangehouden op de Burg. Dijckmeesterweg. Op de plaats van aanhouding trof de politie een gestolen navigatiesysteem aan. De mannen zijn ingesloten.

|     |Gorssel - Inbraak cafetaria                               |
De politie onderzoekt een inbraak bij een cafetaria aan de Joppelaan in Gorssel die heeft plaats gevonden op zondagnacht 24 september 2007.

Een nog onbekende dader heeft zich via een raam toegang tot het pand weten te verschaffen. Eenmaal binnen heeft de dader de locatie doorzocht en meerdere pakjes sigaretten en een geldbedrag weggenomen. De dader heeft vervolgens via een ander raam het pand verlaten. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Einde berichten
---


---


---

---- --