Gemeente Gilze en Rijen

Wegwerkzaamheden

In september voert Rijkswaterstaat onderhoudswerkzaamheden uit aan de A59 ter hoogte van Oosterhout. Vanwege deze onderhoudswerkzaamheden is de A59 tussen Made en knooppunt Hooipolder twee weekenden (één weekend per rijrichting) afgesloten.

In het weekend van vrijdag 21 september tot maandag 24 september in de richting van Waalwijk/'s-Hertogenbosch. In het weekend van vrijdag 28 september tot maandag 1 oktober in de richting van Roosendaal/Zierikzee.

A27 oprit Breda-Noord afgesloten

Van maandag 1 oktober 21.00 uur tot dinsdag 2 oktober 05.00 uur voert Rijkswaterstaat asfalteringswerkzaamheden uit op de A27. De oprit Breda-Noord (16) is vanwege deze werkzaamheden afgesloten voor verkeer richting Utrecht. Het verkeer wordt omgeleid en moet rekening houden met een langere reistijd.

Omleidingsroute vanuit Breda-Noord richting Utrecht (A27):

Via oprit Breda-Noord, A27 richting Antwerpen
Afrit Breda (afritnummer 15)
Via oprit Breda, A27 richting Utrecht
Gele borden langs de weg geven de omleidingsroute ter plaatse aan. In geval van slecht weer kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.

A58 afrit Vosdonk afgesloten

Van woensdag 3 oktober 21.00 uur tot donderdag 4 oktober 06.00 uur voert Rijkswaterstaat asfalteringswerkzaamheden uit op de A58. De afrit Vosdonk (19) is afgesloten voor verkeer komende vanuit Roosendaal in de richting van Breda. Het verkeer wordt omgeleid en moet rekening houden met een langere reistijd.

Omleidingsroute naar Vosdonk:

A58 vervolgen richting Breda
Afrit Etten-Leur (afritnummer 18)
Via oprit Etten-Leur, A58 richting Roosendaal
Afrit Vosdonk (afritnummer 19)
Gele borden langs de weg geven de omleidingsroute ter plaatse aan. In geval van slecht weer kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.

Top

Bouwwerkzaamheden nieuwe Schakel in Gilze

De bouwwerkzaamheden voor de nieuwe Schakel in Gilze zijn in volle gang. Daardoor zal de Kerkstraat ter hoogte van de bouw in de periode van april tot en met december 2007 regelmatig van 07.00 tot 17.00 uur voor gemotoriseerd verkeer afgesloten zijn. Verkeersborden geven de omleidingsroute aan via de Alphenseweg en de Raadhuisstraat.

Top

Informatie wegafzettingen

Om de doorstroming van het verkeer te waarborgen worden alle wegafzettingen binnen de gemeente Gilze en Rijen gecoördineerd. Voor vragen over een individuele wegafsluiting neemt u - indien vermeld - contact op met de desbetreffende contactpersoon.

Top

Bijzondere transporten
Het is verboden goederen te transporteren buiten de wettelijke eisen die aan het transport worden gesteld. Hierbij kunt u denken aan goederen die de maximale lengte of breedte overschrijden. Onder bepaalde voorwaarden kunt u ontheffing op dit verbod krijgen. Aanvullende informatie hierover volgt.

Top