Vodafone eerste operator met widget prepaid opwaarderen

25/09/2007 15:30



Vodafone Libertel NV



Prepaid opwaarderen in één klik met nieuwe Vodafone widget

Maastricht, 25 september 2007 - Vodafone is de eerste operator in Nederland die de mogelijkheden van prepaid opwaarderen heeft uitgebreid met een opwaardeer 'widget'. Als klanten deze directe link toevoegen aan hun persoonlijke iGoogle site, kunnen ze hun prepaid tegoed direct opwaarderen via internetbankieren.

Widgets zijn kleine applicaties op het internet of PC die eenvoudige en veelvoorkomende taken uitvoeren en snel toegang geven tot veelgevraagde online informatie. Wanneer klanten de widget voor Vodafone Tegoed Opwaarderen op hun iGoogle pagina plaatsen, hoeven ze niet eerst via de homepage van de site door te klikken naar de betreffende pagina. Ze komen middels de widget direct in het opwaardeer menu en dat is makkelijk en efficiënt.

Harry Odenhoven, directeur Online Services: "Steeds meer mensen willen via het Internet zelf bepalen welke informatie ze ontvangen, bijvoorbeeld via gepersonaliseerde sites als iGoogle. Dit is een belangrijke ontwikkeling die door meer en meer Vodafone klanten gebruikt wordt. De introductie van deze widget is de eerste stap om klanten zelf te laten kiezen welke online informatie of diensten van Vodafone ze in hun zelf samengestelde site willen gebruiken. Een uitstekende combinatie van gemak en keuzevrijheid voor de klant. In de nabije toekomst zullen ook voor andere Vodafone diensten widgets beschikbaar komen."

Meer informatie over de Vodafone Tegoed Opwaarderen widget, kijk op vodafone.nl/opwaardeerwidget

/ / / / / / / / / / / / /
Over Vodafone Libertel B.V.
Vodafone is een van de grootste mobiele telecommunicatiebedrijven in Nederland en maakt deel uit van de wereldwijde Vodafone Group, het meest toonaangevende telecommunicatiebedrijf voor mobiele telefonie ter wereld met proportioneel 232 miljoen klanten in vijf continenten. De Vodafone Group heeft deelnemingen in het aandelenkapitaal van mobiele operators in 25 landen. Daarnaast heeft zij een samenwerkingsverband met netwerken in 40 landen.