Gemeente Spijkenisse


Brochure ''Spijkenisse gaat voor kwaliteit!'

25 september 2007

Brochure Kwaliteit College
Het college van burgemeester en wethouders van Spijkenisse heeft een brochure uitgebracht met daarin hun doelstellingen voor de raadsperiode 2006 - 2010. In de brochure, met de titel `Spijkenisse gaat voor kwaliteit!', zijn inmiddels ook de doelstellingen opgenomen die burgemeester Salet na haar komst in april jl. met betrekking tot haar portefeuille heeft geformuleerd.

Burgemeester en wethouders vertellen in de brochure in `vogelvlucht' welke doelen zij in de komende raadsperiode willen halen en waarop zij aangesproken willen worden. Daarbij wordt aangegeven dat deze periode voor Spijkenisse er niet een wordt van plannen en nota's, maar een van uitvoeren. Afmaken waaraan de afgelopen jaren is begonnen, zonder de nieuwe uitdagingen die op Spijkenisse afkomen uit de weg te gaan. Daarbij gaat het niet zozeer om kwantiteit, maar om kwaliteit, vandaar de titel van de brochure.

De brochure kan worden afgehaald op diverse punten in Spijkenisse, waaronder de rayonkantoren, de bibliotheek en de informatiebalie in de hal van het stadhuis. De brochure is bovendien in te zien en te downloaden via de gemeente website.

Mocht u vragen hebben over deze brochure of over punten in het collegeprogramma, aarzel dan niet contact te zoeken met de Afdeling bestuursondersteuning
tel: (0181) 696 894
e-mail: bestond@spijkenisse.nl
Bijlagen
Spijkenisse gaat voor kwaliteit
Doelen van het college van burgemeester en wethouders voor de raadsperiode 2006 - 2010 (pdf; 1 MB)