Stichting Bouw Research

Directeur Het Oosten nu voorzitter van BouwBeter

Rotterdam - Frank Bijdendijk, algemeen directeur van de Amsterdamse woningcorporatie Het Oosten, is benoemd tot voorzitter van BouwBeter. Dit is een netwerk van bouwprofessionals, opgezet door SBR. Doel is het bouwen aan vernieuwend ondernemen in de bouwkolom. Bijdendijk, uitgeroepen tot woningbouwcorporatie directeur van 2006, leidt 4 oktober a.s. het BouwBeter Congres in Congrescentrum Figi in Zeist.

Frank Bijdendijk is benoemd tot Ridder in de orde van Oranje Nassau vanwege zijn bijzondere positie als volkshuisvester in Amsterdam. Hij kreeg het lintje uit handen van loco-burgemeester Tjeerd Herrema van Amsterdam. Dat gebeurde op 31 augustus, de dag dat Bijdendijk zijn 25-jarig jubileum vierde als directeur van woningcorporatie het Oosten.

Tijdens het BouwBeter Congres krijgen de deelnemers de mogelijkheid om met andere vernieuwers in de bouw van gedachten te wisselen. "Iedereen die innovatie en klantgericht werken hoog in het vaandel heeft mag deze middag niet missen", aldus de kersverse voorzitter.

Programma BouwBeter Congres
Tijdens het BouwBeter Congres staat de vraag "Hoe gaan we als bouw om met vragen en behoeften die in onze maatschappij leven?" centraal. Naast Frank Bijdendijk geeft veranderingsexpert Léon de Caluwé (Twijnstra en Gudde) zijn visie.

Via een aantal workshops over zeer actuele thema's, van marketing in de bouw tot en met het werken aan vertrouwen bij samenwerken, leren de deelnemers hoe zij zelf kunnen werken aan verandering. Deze workshop worden geleid door diverse experts uit de bouw. Er is volop gelegenheid om vragen te stellen en de eigen praktijk te toetsen.

Aanmelden kan via de website www.bouwbeter.nl; daar is ook meer informatie te vinden over het programma.