Verzamelpersbericht dinsdag

's-Hertogenbosch, 25-09-2007

Man gewond na val ladder

s-Hertogenbosch Dinsdagmiddag is een 58-jarige Rosmalenaar op de Arnoud van Gelderstraat in s-Hertogenbosch tijdens werkzaamheden op een dak van de ladder gevallen en gewond geraakt. De man viel van ongeveer 3 meter hoogte naar beneden en liep verwondingen aan zijn hoofd op. Hij is per ambulance overgebracht naar het Jeroen Boschziekenhuis. De arbeidsinspectie onderzoekt de zaak.

Politie houdt man aan voor boete

s-Hertogenbosch De politie heeft maandagavond op de Stationspasserelle in s-Hertogenbosch een 46-jarige Bosniër aangehouden die stond te bedelen. De man bleek nog een boete van 165,= open te hebben staan. Hij kon niet betalen en is ingesloten voor drie dagen vervangende hechtenis.

Politie houdt jongens aan voor graffiti

Drunen De politie heeft maandagavond bij de skate-baan aan de Prins Hendrikstraat in Drunen, drie 16-jarige jongens uit Drunen en Waalwijk aangehouden. Zij worden ervan verdacht de skate-baan en een generatorhuisje met watervaste verfstiften te hebben beklad. Het drietal is aangehouden en voor verhoor ingesloten op het bureau.

Politie houdt potentiële inbrekers aan

Drunen De politie heeft in de nacht van zondag op maandag op het industrieterrein Groenewoud in Drunen twee Udenaren (35 en 36) aangehouden met inbrekerswerktuigen. De politie bevond zich preventief op het industrieterrein in Drunen en zag de 35-jarige verdachte in een busje op het industrieterrein. De man maakte een nerveuze in druk. Hij had inbrekerswerktuigen, waaronder een betonschaar en een slijptol in zijn voertuig liggen. Even verderop troffen agenten de hevig transpirerende tweede verdachte aan. Hij verklaarde helemaal van Uden naar Drunen te zijn gelopen en zou daardoor zo transpireren. Uit onderzoek bleek dat het tweetal bij elkaar hoorde en bij de politie bekend staat als inbrekerskoppel. Zij zijn aangehouden en voor nader onderzoek ingesloten. De inbrekerswerktuigen zijn inbeslaggenomen.

Politie houdt drie man aan na vechtpartij

Cuijk De politie heeft maandagavond in een zwembed aan de Sint Annastraat in Cuijk drie inwoners (18, 47 en 32 jaar) uit die plaats aangehouden voor een vechtpartij. Het drietal kreeg onenigheid, er vielen over en weer klappen en er werd met stoelen gegooid. De politie heeft de drie mannen aangehouden en voor nader onderzoek ingesloten. Wat het motief voor de onenigheid was, is nog niet duidelijk.

Politie houdt man aan voor huiselijk geweld

Sint Anthonis De politie heeft maandagavond in zijn woning in Sint Anthonis een 56-jarige man aangehouden voor huiselijk geweld. Hij wordt ervan verdacht bij een huiselijk conflict zijn echtgenote te hebben geslagen. De man werd voor nader onderzoek ingesloten.