LED lampen voor milieuvriendelijk en zuinig licht


Traxon Technologies introduceert OptiLED lampen in Europa

ROTTERDAM, 20070925 -- Traxon Technologies Europe B.V. lanceert haar LED OptiLED productlijn als aanvulling op haar bestaande portfolio van LED verlichtingsproducten. Deze nieuwe LED lampen zijn verkrijgbaar van 1 Watt tot 6 Watt met diverse lenzen en fittingen. OptiLED lampen worden gebruikt in diverse toepassingen zoals in winkels, kantoren, musea en huizen, als vervanging van R16 en conventionele verlichting. Goed nieuws dus voor zakelijke klanten alsook consumenten.

Lagere kosten en milieuvriendelijk gebruik door een langere levensduur en een lager energieverbruik zijn niet de enige voordelen van LED lampen. De producten van OptiLED lopen voorop in een nieuwe trend voor "sustainable lighting" met veel aandacht voor milieuaspecten. Anders dan gloeilampen bevatten LED lampen geen kwik, waardoor vervuiling van de natuurlijk omgeving voorkomen wordt. Volgens de internationale Restriction of Hazardous Substances Directive (RoHS), zoals vastgelegd in februari 2003, voldoen alle OptiLED lampen aan de RoHS eisen.

De OptiLED productlijn omvat vijf diverse modellen en die verkrijgbaar zijn onder andere: in verschillende `optieken, diffusers, kleuren, LED types en basis armaturen. Er zijn totaal zes kleuren van Traxon OptiLED lampen op eigen voorkeur zijn te kiezen: rood, groen, blauw, amber, warm wit en daylight, en met meerdere selecties van optieken van OptiLED lampen (van 2° tot en met 60° ) kunnen gemakkelijk aan de eigen toestand worden aangepast.