Preventieve Vedische gezondheidszorg stimuleert zelfgenezing


Woensdag 26 september lezing en demonstratie in Amsterdam

LELYSTAD, 20070925 -- Ondanks de grote technische vooruitgang in de westerse gezondheidszorg is er nog geen oplossing gevonden voor het feit dat veel medicijnen en behandelmethoden een schadelijke bijwerking hebben. In de Vedische gezondheidszorg wordt niet alleen het zelfgenezend vermogen gestimuleerd, maar kunnen diepere oorzaken van ziektes worden getraceerd en worden verholpen waardoor ziekten al in een vroeg stadium voorkomen kunnen worden. Het Centrum van Onoverwinlijkheid houdt over dit thema een lezing met aansluitend een demonstratie yogisch vliegen en een vraag-en-antwoord sessie. De vindt plaats op woensdag 26 september aanstaande om 20.00 uur, Nijenburg 73 in Amsterdam-Buitenveldert.

Zelfgenezend vermogen
Vedische gezondheidszorg - Maharishi Ayurveda - maakt gebruik van verschillende behandel-methoden, zoals een goede leefroutine, een gezond en juist voedselpatroon, ademhalings-en lichaamsoefeningen en een breed scala van kruidenpreparaten zonder enige schadelijke bijwerking, allen afgestemd op de individuele klant. Raja Willem, bestuurder van het `Global Country of World Peace' voor Nederland, zegt: "Het zelfgenezend vermogen van de klant wordt hierdoor maximaal gestimuleerd, zodat de genezing van binnenuit snel op gang komt."

Aanpassing leefstijl
Bovendien is een belangrijk deel van de vedische gezondheidszorg gericht op het voorkomen van ziektes en kwalen door een zeer efficiënte detectiemethode. Daardoor worden ziektes in hun vroegste aanvangsstadium ontdekt en de innerlijke balans wordt hersteld door het aanpassen van de leefstijl, het gebruiken van de juiste preparaten en door het opvolgen van andere klantgerichte aanwijzingen.

Meditatie
Raja Willem: Allereerst kan gesteld worden dat één van de beste medicijnen die de vedische gezondheidszorg aanbeveelt, het Transcendente Meditatie- en TM-Sidhi programma is, een uiterst effectief en gevorderd meditatieprogramma dat gebruik maakt van het natuurlijke verlangen van de geest en het lichaam om een toestand van diepere rust te bereiken." In die diepe rust worden diepgewortelde spanningen opgelost. Het yogisch vliegen, onderdeel van het TM-Sidhi programma, is bij uitstek geschikt om volledige gezondheid te bereiken: het overwinnen van de zwaartekracht door een verfijnde mentale impuls leidt tot een perfekte lichaam-geest coordinatie waardoor ziektes voorkomen kunnen worden.

Lezing en demonstratie
Iedere belangstellende die hierover meer wil weten, wordt uitgenodigd voor een lezing met aansluitend een demonstratie yogisch vliegen en een vraag-en-antwoord sessie, op Woensdag 26 september a.s. om 20.00 uur in het centrum van onoverwinlijkheid, Nijenburg 73, (van Nijenrodeweg), 1081GE Amsterdam-Buitenveldert.


//einde persbericht