MobiConcept.NL lanceert opsporingsmechanisme via open mobiel internet


Primeur gaat van start met vermist.mobi

GRONINGEN, 20070925 -- Vanaf vandaag is Nederland een nieuw opsporingsorgaan rijker. In de strijd tegen vermissingen gaat MobiConcept.NL de hulp in roepen van de inmiddels miljoenen Nederlanders die via hun smartphone of PDA mobiel kunnen internetten. Aan hen de oproep te surfen naar vermist.mobi en zich via de vermist rss-button gratis te abonneren op de site. Op deze wijze komen nieuwe vermissingen eerder in beeld en kan er sneller worden uitgekeken naar vermiste personen.

MobiConcept.NL is ervan overtuigd dat bij massaal gehoor aan deze oproep veel leed kan worden bespaard en zal zijn hoofdportal opsporing.mobi nog verder gaan uitbreiden met soortgelijke uitgaves.

MobiConcept.NL:

Mobiel internetten via de mobiele telefoon wordt steeds gewoner en sluipt langzaam maar zeker in het gedragspatroon van de Nederlandse consument.

MobiConcept.NL ontwikkelt mobiele websites, mobiele portals en mobiele concepten. We ondersteunen organisaties en evenementen om zo snel en simpel mogelijk informatie aan te bieden voor mobiele telefoons. Hierbij staan gebruiksgemak en toegankelijkheid voorop.

MobiConcept.NL
info@mobiconcept.nl