Technische Universiteit Delft

Dichter bij studenten
door M&C

De krant: Lezen met de rector

25 september 2007 | 20:00 uur
plaats: Paardenmarkt 46, 2611 PC Delft (Delft Blue-huis 2007)

Met Rector Magnificus prof. dr. ir. Jacob Fokkema

Volgens de formule `Dichter bij Studenten' wordt in het najaar 2007 bijna maandelijks een ontmoeting tussen de Rector Magnificus en studenten georganiseerd. Tijdens vier avonden wordt in de informele setting van wisselende studentenhuizen aan de hand van kranten en weekbladen gedebatteerd over actuele onderwerpen. Zowel rector als studenten zullen datgene uit het dagelijkse nieuws pikken wat zij relevant achten voor onderwijs, het onderzoek en de toekomst van de TU Delft. Het initiatief voor deze activiteit kwam voort uit de waarneming dat studenten groot belang hechten aan een goede communicatie met de onderwijsinstelling waar ze studeren. Daarnaast wil de Rector Magnificus van de TU Delft graag direct in gesprek zijn met studenten en weten wat er bij hen leeft. Wat vinden studenten van het onderwijs en wat kan eventueel anders?

Overige data en locaties najaar 2007
Dinsdag 23 oktober | Noordeinde 11, 2611 KE Delft Dinsdag 20 november | Oude Delft 90, 2611 CE Delft Dinsdag 18 december | D.S.V. Sint Jansbrug, Oude Delft 50-52 , 2611 CD Delft (Evening in English, D.S.V. St. Jansbrug en VSSD are cooperating; see also www.tudelft.nl)

Reserveringen
Vanwege de beperkte ruimte in studentenhuizen is het noodzakelijk om te reserveren. Schrijf je uiterlijk twee werkdagen voor het begin van de avond in bij E: c.p.w.kemper@tudelft.nl onder vermelding van De Krant + de datum van de avond. Voor de meest actuele informatie zie: www.tudelft.nl

Toegang gratis, reserveren noodzakelijk, alleen voor studenten en aio's toegankelijk.

Meer informatie over deze avond bij programmamaker:

Marion Vredeling,
E: m.vredeling@tudelft.nl

De reeks werd mede mogelijk gemaakt door CVB, DUWO, M&C, VSSD, D.S.V. Sint Jansbrug en (de nestoren van) de vermelde studentenhuizen.

Laatst gewijzigd: 29 augustus 2007