Bekende sprekers naar 2007 THINK! Seminar


AMSTERDAM, 20070406 -- In de RAI in Amsterdam wordt van 25-27 september 2007 het THINK! Seminar georganiseerd. Een internationaal evenement met als thema: "I think, I create, I succeed!" Tijdens het seminar zal een groot aantal vooraanstaande, internationaal bekende succesexperts toelichten hoe men door het bepalen van de eigen gedachten, gevoelens, overtuigingen en acties, succesvol kan worden op ieder gewenst gebied.

De opzet en omvang van dit evenement zijn uniek; en niet alleen voor Nederlandse begrippen. Nooit eerder werd een dergelijke groep sprekers bij elkaar gebracht voor één seminar. Niet alleen het aantal sprekers - er zijn voor de 3500 deelnemers maar liefst 15 presentaties te volgen - maar ook de diversiteit en kwaliteit van het gezelschap zijn opmerkelijk.

De achtergrond van de sprekers varieert van vermaard kwantumfysicus tot ondernemer, van filosoof tot voormalig popmuzikant, van astronaut in training tot bestsellerschrijver en van kunstenares tot financieel expert.

Voor wie zich onlangs op het gebied van de persoonlijke ontwikkeling heeft begeven zal menig bekend gezicht te zien zijn. Enige maanden geleden werd de DVD sensatie `The Secret' uitgebracht. Van deze DVD, die dezelfde materie behandelt waar tijdens het seminar op in wordt gegaan, worden dagelijks wereldwijd enkele duizenden exemplaren verkocht.

`The Secret' werd al in vele bekende televisieprogramma's besproken, waaronder de `Oprah Show' en CNN's `Larry King Live'. Deelnemers aan het seminar zullen sterren uit deze film, zoals Bob Proctor, Dr. John Hagelin, Bob Doyle en Dr. Joe Vitale, in levende lijve kunnen bewonderen. Overigens zal de film ook tijdens het evenement te zien zijn.

Al met al een bijna on-Hollands initiatief dat een uitgelezen mogelijkheid biedt om een vrij nieuwe filosofische stroming van dichtbij te bestuderen, geschikt voor iedereen die op zoek is naar zelfontwikkeling en persoonlijke groei.

Op 28 september wordt er vanuit het seminar dan nog een programma aangeboden voor mensen met een zogenaamd `VIP Pakket' waarin leiderschap en zakelijk succes centraal staan. Dit pakket is vooral gericht op ondernemers en leidinggevenden.

Meer informatie over het seminar vindt u op www.ThinkCreateSucceed.com .