Dichterbij de jongere klant


T for telecom Hardenberg gaat digitaal

HARDENBERG, 20070925 -- De medewerkers van T for telecom in Hardenberg hebben het initiatief genomen de jeugd van Hardenberg en omstreken op alternatieve wijze te bereiken via Hyves. Hyves is een internet-site waardoor mensen en organisaties met elkaar in contact kunnen komen en zo netwerken vormen op basis van diverse onderwerpen zoals `woonplaats', `interesse' of leeftijd.

http://kurl.nl?124E

T for telecom Hardenberg hoopt op deze wijze de manier van communiceren met de jongere bevolkingsgroep uit de regio uit te breiden. "Bestaande media zoals reclamefolders, de kabelkrant of regionale bladen voldoen bij lange na niet meer" is de conclusie en dus worden diverse alternatieven uitgeprobeerd.

Het hyves-adres t4thardenberg.hyves.net is per direct bereikbaar en zal in de toekomst onderdeel worden van interessante acties, wedstrijden of mobiel-nieuws. Ook kan men er informatie uitwisselen over telecom gerelateerde onderwerpen. De medewerkers zijn er alvast op te bekijken met hun eigen hyvespagina. Uiteindelijk moet het meer een ontspannen `hang-out' worden dan een commercieel platform waarmee de medewerkers simpelweg voor ogen hebben dichterbij deze doelgroep te komen.





Harold Prost