Gemeente Soest

Schoolvoetbaltoernooi 2007

Datum: 20/09/2007

Unieke samenwerking tussen V.V. Hees, VVZ'49, V.V.SEC en S.O. Soest

De aftrap van het Soester Schoolvoetbaltoernooi 2007 is dit jaar op woensdag 26 september op de velden van VV SEC, VV Hees en S.O. Soest.

Maar liefst 1250 talenten strijden dit jaar om de eer. Het Schoolvoetbaltoernooi is een mooie gelegenheid om te laten zien dat sport verbroedert. Het sportieve karakter staat dan ook bij deelnemers en begeleiders hoog in het vaandel.

Het schoolvoetbaltoernooi is een jarenlange traditie in Soest en is uitgegroeid tot een zeer groot toernooi voor alle kinderen van groep drie tot en met groep 8. Vorig jaar dreigde een einde te komen aan dit unieke sportevenement dat tot dan toe alleen door S.O Soest werd georganiseerd.

De vier voetbalverenigingen organiseren dit jaar op basis van de capaciteit van het aantal velden op hun accomodatie het toernooi voor één of twee groepen. Het Breedtesportproject van de gemeente Soest ondersteunt het toernooi.

Tijdens de wedstrijden wordt het accent gelegd op sportiviteit en respect. Het gaat bij het schoolvoetbaltoernooi vooral om het beleven van een sportief gezellig toernooi.

De aftrap is op woensdag 26 september op de velden van V.V. Hees, V.V. SEC en Z.O. Soest, voor de groepen 5 t/m 8. De groepen 8 spelen op donderdag 27 september de finales van deze Soester "Champions League". VVZ'49 organiseert op 10 oktober het toernooi voor kinderen van groep 3 en 4.

.