Gemeente Valkenswaard

Afsluiting Eindhovenseweg (N69) vanwege werkzaamheden Rijkswaterstaat

Afsluiting Eindhovenseweg (N69) vanwege werkzaamheden Rijkswaterstaat

Van woensdag 26 september 19.00 uur tot donderdag 27 september 06.00 uur voert Rijkswaterstaat werkzaamheden uit op de N69 (Eindhovenseweg) in Aalst en in Valkenswaard. Vanwege asfalteringswerkzaamheden is de weg op diverse locaties afgesloten. Verkeer wordt lokaal omgeleid en moet rekening houden met een langere reistijd.

Werkzaamheden Eindhovenseweg Valkenswaard
De werkzaamheden aan de Eindhovenseweg (N69) in Valkenswaard vinden plaats tussen de kruising met de Geenhovensedreef/Merendreef en de Markt (met name op het wegvak bij de kruising met de Carolusdreef-Valkenierstraat). In verband hiermee is de Eindhovenseweg vanaf woensdagavond 26 september 19.00 uur tot donderdagochtend 27 september 06.00 uur afgesloten in beide richtingen. Verkeer wordt lokaal omgeleid.

Werkzaamheden Eindhovenseweg Aalst
De werkzaamheden aan de Eindhovenseweg (N69) in Aalst vinden plaats ter hoogte van de kruising met de Burgemeester Mollaan/Voorbeeklaan. De N69 is op de hiervoor al genoemde tijden afgesloten in de richting van Eindhoven. Verkeer vanaf de Burgemeester Mollaan en/of de Voorbeeklaan richting Eindhoven wordt lokaal omgeleid.

Gele borden langs de weg geven de diverse omleidingsroutes ter plaatse aan. In geval van slecht weer kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.

Informatie voor weggebruikers
Weggebruikers worden zo goed mogelijk geïnformeerd over de werkzaamheden en de omleidingsroutes. Voor actuele informatie kunt u terecht bij:

* het gratis telefoonnummer 0800-8002 (Landelijke Informatielijn Rijkswaterstaat)

* teletekst pagina's 730, 731 en 732

* de website www.vanAnaarBeter.nl